facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ink Style Company

Ink Style Company

Info

Tattoo & beauty studio Ink Style

Geschiedenis

nk Style is een zeer sfeervolle en laagdrempelige tattoo shop in het noorden van ons kleurrijke kikkerlandje.

Bij ons ben op het juiste adres voor kwaliteit tattoos in verschillende stijlen. Wij werken met verschillende professionele artiesten die ieder hun eigen stijl hebben. Voor een overzicht van alle artiesten die bij ons werkzaam zijn kun je vinden onder de knop fotoalbum.

Tattoo en beauty komen samen in ons mooie pand aan de Oldebertweg in het gezellige Tolbert. Bij ons kun je terecht voor mooie tattoos in diverse stijlen, maar ook ben je bij ons op het juiste adres voor het verwijderen van allerlei ongemakken zoals, ongewenst haar, couperose, overtollig vet of om je oude tatoeage te laten vervagen of verwijderen met de nieuwste laser techniek.

Je kan altijd binnenlopen voor info, een tattoo of om hiervoor een afspraak in te plannen.

We hopen je gauw te zien in onze sfeervolle tattoo shop!



"Welkom bij Action. In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment aan woonartikelen, decoratie, kantoorartikelen, gereedschap, accessoires, beautyproducten en zelfs kleding. Laat je elke week verrassen door 150 nieuwe producten. Je kunt niet online bestellen, maar er is vast een winkel om de hoek."

"La Boutique du Futur est un atelier-boutique de design et d'invention made in France avec des spécialités de Montrouge. La conception des objets est faite sur place. Profitez d'expositions temporaires dans la fabuleuse galerie du sous-sol. Vous découvrirez l'important collection de diplômes du Concours Lépine remportés par Nicolas Trüb et son équipe d'inventeurs."
Adres: Oldebertweg 77B, 9356AA Tolbert, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 085 800 0203
Stad: Tolbert
Route: Oldebertweg 77B
Postcode: 9356AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty Design by Judith Beauty Design by Judith 238 meter Volgens afspraak. Correct in bediening. Luisteren naar wensen. 1 behandeling 1 kapste...
Salon Unique Salon Unique 249 meter heerlijk relaxte sfeer.Services: Bodywaxing
Bellezza voor persoonlijke huidverbetering Bellezza voor persoonlijke huidverbetering 2 km Het is altijd weer een fijne beleving om naar Garda te gaan. De sfeer in de salon is ...
Recensies
Het is een magische plek waar de verbeelding zijn plaats heeft. De objecten zijn speels, interessant en boeiend tegelijk. De uitvinder, meester van de plek, is een personage op zich. Ga je gang zonder na te denken...
Een onverwachte plek vol verrassingen, met objecten rechtstreeks uit de verbeelding van Nicolas, die er een erezaak van maakt om zijn klanten te ontvangen en goed te adviseren. Aarzel niet om een ​​rondleiding te vragen in de kelder van het atelier, echt een unieke plek!
Ik heb een bestelling geplaatst in de webshop. De levertijden zijn een beetje lang maandag besteld, zaterdag verzonden, maar het product was goed ingeklemd, goed verpakt. De site biedt originele cadeau-ideeën die elders moeilijk te vinden zijn.
Geweldige winkel. De producten zijn origineel, de verkopers vriendelijk en ze ontvangen de pakketten zonder problemen!
Een plek vol verrassingen en een uitvinder vol ideeën, om dringend te bezoeken!
Diverse en gevarieerde ongebruikelijke objecten. Leuke ideeën voor een kerstcadeau. De verkoper is geïnvesteerd en zeer behulpzaam
Originele, lokaal ontworpen, betaalbare items die geweldige cadeau-ideeën zijn! En een warm welkom
Een schatgrot in Montrouge! Je vindt altijd een origineel cadeau-idee gerelateerd aan het nieuws! Mijn kinderen vonden het heerlijk om met de vliegtuiglepel te eten! Bravo voor het genie van de uitvinder!
Absoluut een plek om te bezoeken !!! Ontdekkingen vindt bruikbare objecten of minder! Goed doordacht of heel ongebruikelijk. Aangepast van de tweede tot de 5e graad, deze plek is voor jou! Vergeet de kelders niet tijdens tentoonstellingen!!! Het is geweldig!!!
Geweldige plaatsen!! Momenteel trouwens een tentoonstelling over kunstmatige intelligentie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid