facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor INHUIZ

INHUIZ

Info

Inhuiz is gespecialiseerd in verbouwingen, keukens en badkamers



"Wij van InHuiz kunnen meer dan alleen uw keuken of badkamer leveren. Wij hebben de kennis in huis om uw hele verbouwing te organiseren. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij uw wensen en verzorgen we een offerte met een totaal aanbieding zodat u precies weet waar u aan toe bent."
Adres:
Telefoonnummer: +31629553883
Stad: Huizen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Binnendelta 14h Blaricum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gebr. van der Hulst. Gebr. van der Hulst. 40 km Wij hebben afgelopen zomer onze badkamer geheel laten renoveren. In de mooie, vernieu...
Recensies
Bij een verbouwing komt er veel op je af en moeten er veel keuzes gemaakt worden. InHuiz heeft ons daarbij vakkundig en professioneel begeleid. Zowel tijdens het keuzeproces, de uitvoering alsmede na uitvoering heeft InHuiz ons volledig ontzorgd. Wij zijn nog steeds heel erg tevreden met onze nieuwe keuken. Bent u op zoek naar een vakkundig en professioneel bedrijf om u te ontzorgen tijdens uw verbouwing? Wij raden InHuiz ten zeerste aan!
Super fijne service, professionele vakmensen. Bedankt voor de mooie keuken! We raden iedereen aan om bij Inhuiz je verbouwing te plannen.
Dankzij InHuiz hebben wij onze mooie keukenverbouwing kunnen realiseren binnen ons budget. Zij denken mee en kunnen onze wensen super uittekenen. Dank jullie wel Team van InHuiz.
Mijn verbouw plannen begonnen met zoeken op Google naar Verbouwen en Ontzorgen. Zo kwam ik bij Inhuiz terecht. Inmiddels is mijn verbouwing volledig afgerond en wat ben ik intens gelukkig met het fantastische resultaat en dankbaar dat ik voor Inhuiz heb gekozen. Ontzorgen is precies wat ze hebben gedaan. Alles is tot in de puntjes geregeld en het contact was heel prettig. Beslist een aanrader!
Prachtige showroom met eigentijdse keuken & badkamer opstellingen en ervaren keukenadviseurs die altijd paraat staan. Wij zijn fan!
Deze mensen weten wat klantvriendelijkheid is. Ze zoeken door totdat ze een passende oplossing voor je hebben gevonden. Ze staan altijd voor je vragen klaar. Top!
Geweldige service en top kwaliteit! Onze verbouwing is netjes verlopen en verzorgd door echte vakmensen. Yara is helemaal gelukkig met haar nieuwe slaapkamer en wij met onze moderne nieuwe badkamer. Ontzettend bedankt!
Kom er graag . Heerlijke inspiratie ben namelijk helemaal gek van de inbouw nis voor de douche.
Mooie keukens en badkamers. Vriendelijke mensen. Goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid