facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inhuis Interieur

Adres: Veemarkstraat 62-64, 4811zj Breda
Telefoonnummer: +31765215317
Stad: Breda
Route: Veemarkstraat 62-64
Postcode: 4811zj



op zoek naar gerelateerd: Inhuis Interieur Kortingscode, Het Interieurhuys Breda, INHUIS Plaza, Interieur Breda Ginnekenweg, Woonwinkel Veemarktstraat Breda, Lampe Berger fles, Berger branders, De Toren Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flying Tiger Nederland Flying Tiger Nederland 313 meter Awesome! Leuke dingetjes gehaald voor max €2! Echt perfect voor m'n fotoproject!
Decokay Decokay 2 km Deskundig personeel, uitgebreid assortiment en prettige bediening.
Glad gietvloeren Glad gietvloeren 3 km Glad Gietvloeren heeft bij ons een gietvloer in de badkamer én in de wc gelegd. Het z...
Pronto Wonen Pronto Wonen 3 km Van de 5 meubelstukken zijn er 4 met aanhoudende problemen. 1 Dressoir: Een zwakke n...
Recensies
Bartafel netjes en vlotjes geleverd door InHuis! Goede service en aangename mensen.
Slechte ervaring. Mijn vrouw had voor mij kadootje Kerst uitgezocht. Vond het eerlijk gezegd niet zo mooi. Binnen 2 dagen en voor de Kerst terug om te ruilen. Op bon staat ruilen binnen 8 dagen. Blijkbaar stond bij kassa klein tekstje dat Kerstartikelen niet geruild mochten worden. Eigenaar wilde kijken wat hij kon doen als ik ander Kerstartikel uitzocht, maar eerlijk gezegt weinig keuze en duur. Dat ik hetgeen mijn vrouw had uitgezocht niet mooi vond deed hij af als iets subjectiefs. Jammer dat hij dit beleid heeft. Dit gebrek aan flexibiliteit maakt dat ik daar nooit meer iets zal kopen.
Super fijne zaak een echte aanrader zijn behulpzaam goede service en mooie degelijke spullen verkopen ze
Erg tevreden met onze bank, eettafel en eetkamerstoelen. Erg veel keuze in stoffen en kleuren. Bezorging is ook super goed geregeld.
Beste mensen, koop hier nooit van die zogenaamd goede Yankee kaarsen! Mijn dochter heeft afgelopen zaterdag een Yankee kaars gekocht van haar spaargeld, ze was toen helemaal blij. Toen ze de kaars een paar uur later uitpakte bleek het glas helemaal gebroken zie foto. Ze heeft die dag heel voorzichtig gedaan de kaars niet gestoten of iets dergelijks. Aangezien de winkel InHuis Interieur in Breda op zondag gesloten was, heeft zij een keurige e-mail gestuurd met een uitleg en foto, maar de medewerker van InHuis Interieur in Breda weigert de kaars te vergoeden omdat "de kaars heel de winkel uit is gegaan". Daarna is het dus je eigen probleem. Ook als je hier online een kaars bestelt en de kaars heel de winkel uit gaat zal je een probleem hebben als je de kaars thuisgeleverd krijgt in duizend stukjes. Het enige wat ze doen is een kortingsbon van € 5,00 toesturen voor een online bestelling, maar alleen de verzendkosten zijn al € 4,00. Ik heb de medewerker van InHuis Interieur in Breda telefonisch benaderd, maar ze blijft bij haar standpunt, is niet klantgericht en niet flexibel. De kosten voor een winkel om de kapotte kaars te vergoeden zijn maar een paar euro, maar InHuis Interieur in Breda begrijpt werkelijk niet dat je klanten moet koesteren en zo alleen maar klanten verliest. U bent gewaarschuwd!
Slechte service, zeer slechte service! Een geurfles van Culti Milano gekocht van een dikke €400,- waarvan de werking geur na ruim een jaar verdwenen was. Gebeld en met nieuwe stokken zou het probleem wel eens verholpen kunnen zijn. Ik mocht nieuwe stokken komen halen en deed dit. Goeie service dacht ik, tot ik de nieuwe stokken op ging halen. Of ik €33,- wilde pinnen of contant betalen? Huh? Dat was niet wat ze door de telefoon zeiden...?! En het advies was om er ook nog een extra fles parfum bij de doen ad. €65,- Stik dure fles gekocht waarvan ik dacht toch zeker 2/3 jaar van te kunnen genieten bleek meer een duur sieraad te zijn. Misleidend advies gekregen per telefoon en alles behalve klantvriendelijk te woord gestaan in de winkel, geen enkele oplossing is mij geboden. Hier ga ik en mijn vrienden, familie en kennissen dus nooit meer iets kopen. En de stokken en navullingen? Die koop ik uiteraard ook liever bij een ander verkooppunt! Niet zo slim dit InHuis Interieur Breda!!!
Blij met onze UrbanSofa eetkamerbank. Super service!
Mooie bank gekocht, fijne service
Buitengewoon duur en naar mijn mening een prima service, maar niet de service die je verwacht van zo’n high-end winkel. Elders heb je meer voor je geld tegen een betere service!
Ik bestel al jaren mijn huisparfum via de website. Het assortiment is super uitgebreid en de service is dik in orde. Ook altijd snel geleverd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid