facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ingrid Kleijn Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Ingrid Kleijn Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Info

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand & Ceremoniespreker



"Met heel veel liefde maak ik een trouwceremonie naar wens, en daarbij kan ik zowel als ceremonie spreker worden ingehuurd en als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand - BABS. Ik ben beëdigd en benoemd en dat is voor veel gemeenten voldoende om jullie overal in Nederland voor de wet te mogen trouwen. Ook ga ik graag met jullie mee naar het buitenland als ceremonie spreker.De ceremonie wordt niet alleen een feestje voor het bruidspaar, maar ook voor alle gasten, omdat ik, met jullie toestemming, de gasten er op verschillende manieren bij betrek. Zelfs kinderen zitten op het puntje van hun stoel omdat ik hun graag betrek bij de ceremonie. Van liefde komt niets dan liefs. Ik kom graag met jullie in contact. Liefs Ingrid"
Adres: Molenstraat 58, 4761 CL Zevenbergen
Telefoonnummer: +31 6 50608024
Stad: Zevenbergen
Route: Molenstraat 58
Postcode: 4761 CL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MOED Events MOED Events 1 km We hebben met Casino op locatiePoker, Black Jack, Roulette namens DayOff Events bij e...
Recensies
Wij zijn heel erg blij dat Ingrid onze trouwambtenaar was. Haar enthousiasme voor ons idee was enorm leuk. Ze heeft ons echt ontzorgd, en voor een heel mooie en persoonlijke ceremonie gezorgd. We zijn getrouwd om 12 uur in de nacht op een feestje als verrassing voor onze gasten. Ingrid had heel goed rekening gehouden met deze setting, en dit enorm leuk aangepakt. We zouden Ingrid aan iedereen aanraden!
Ingrid sprak vorige maand als trouwambtenaar op ons huwelijk. En dat deed ze fantastisch! Ze wist al onze verhalen en de verhalen van onze geliefden te bundelen tot een perfect geheel. Haar verhaal zorgde voor een lach en een traan, precies zoals ze beloofde. Met Ingrid als trouwambtenaar ben je verzekerd van een brok ervaring en persoonlijke betrokkenheid. Ze heeft ons vanaf de eerste kennismaking op ons gemak gesteld en ik weet zeker dat we over vele jaren nog steeds met plezier terugdenken aan haar mooie toespraak.
Ingrid is een warme persoonlijkheid, die enorme passie heeft voor haar vak. Dit uit zich in een trouwceremonie helemaal op het bruidspaar afgestemd, met een vleugje humor. Ook het feit dat ze de kinderen er bij betrekt, maakt het een persoonlijke ceremonie. Mede door haar enthousiasme en betrokkenheid kijken wij terug op een schitterende ceremonie. Govert en Diane Driesprong
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid