facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ingenieursbureau Evan Buytendijk BV

Ingenieursbureau Evan Buytendijk BV

Info

Advies. Inspecties. Certificering (FSC, PEFC). PEFC boscertificering. ErBo controles. Opleidingen & Trainingen. Hout. Papier. Bos.

Geschiedenis

Ingenieursbureau Evan Buytendijk BV (IEB) uit Apeldoorn is gespecialiseerd in bos, hout, houtproducten en de houtmarkt. Bij IEB kunt u terecht voor houtadvies, inspecties en keuringen, auditing, begeleidingstrajecten op het gebied van individuele certificering (ISO, CE-markering, FSC®, PEFC, KOMO®), groepscertificering FSC®/PEFC, boscertificering PEFC, ErBO controles en opleidingen (incompany, maatwerk, open inschrijving) op velerlei gebied. Wij bedienen o.a. de houthandel, timmerindustrie, grafische industrie, bouwbedrijven, groenbedrijven en alle andere bedrijven die met hout te maken hebben.



"FSC certificering, PEFC certificering, PEFC boscertificering, groepscertificering, EUTR, CE-markering hout, advies-, inspectie-, houtkeuring, training, cursussen"
Adres: Withagenweg 36, 7384 SB Wilp
Telefoonnummer: 055-3014754
Stad: Wilp
Route: Withagenweg 36
Postcode: 7384 SB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZEBRA Veiligheid ZEBRA Veiligheid 5 km ZEBRA Veiligheid: dé aanbieder op het gebied van BHV, reanimatietrainingen, ontruimin...
RCSD / Renate Chen secretariële dienstverlening RCSD / Renate Chen secretariële dienstverlen... 5 km Beschikbaar als interim management assistente of notulist voor zowel korte als langdu...
Recensies
Tijdens mijn studie reis naar Zweden veel geleerd maar ook ontzettend veel plezier gehad. Evan topper heel erg bedankt voor een leuke leerzame week in Zweden.
Vorige week de studiereis naar Zweden gehad. Het was zeer leerzaam, een heel goed gevarieërd programma, top weer, lekker eten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom een onvergetelijke week gehad. Evan bedankt voor alles en natuurlijk heel de groep bedankt voor de gezellige week. Marcel
Onze complimenten voor de plezierige en adequate afhandeling bij het realiseren van de certificering voor FSC en PEFC voor FiniMaat B.V. Aarnout, Linda en Evan, de samenwerking en de snelheid waarmee jullie ons hebben geadviseerd en begeleid was top. Een aanrader voor iedere onderneming die zich wil laten certificeren.
Ingenieursbureau Evan Buytendijk heeft ons geholpen met het behalen van onze PEFC en FSC-certificering. Het gehele proces is soepel verlopen, van offerte tot de uiteindelijke certificering. Ze denken goed met je mee en staan ook na het behalen van de certificaten voor je klaar met adviezen. Absoluut een aanrader!
Evan Buytendijk BV heeft voor ons de FSC CoC certificering mee opgezet. Hiervoor werkte ze praktisch en dachten ze goed mee, waardoor het voor ons gemakkelijker voelde gaan dan verwacht.
Een open en praktische benadering waardoor wij een voor ons goed te gebruiken tool hebben gekregen.
Professioneel, snel en goed georganiseerd. binnen korte periode volledig gecertificeerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid