facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor INGEnaaimachines

INGEnaaimachines

Info

De fysieke locatie vanaf Juni Geldropseweg 153 te Eindhoven. Nu nog even vanuit mijn thuis in Zijtaart. Verkoop, reparaties en lessen van o.a.naaimachines.

Producten

Naai-, borduur-, lock-, cover-, snij machines en borduursoftware



"Verkoop en reparatie van naai, lock, cover, borduur, blindzoom, punch en scanNcut machines. Tevens verkoop van borduursoftware, fournituren en machine toebehoren.Bij aankoop van een machine krijgt de klant gratis les. Vanuit onze INGEacademy in de winkel geven wij interessante workshops. Zie ons als een creatief centrum waarbij wij de klant creatief inspireren.Voor vragen mail naar: [email protected] technische ondersteuning mail naar: [email protected]"
Adres: Pastoor clercxstraat 26, 5465RH Zijtaart, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0651311791
ln.senihcamiaanegni@ofni
Stad: Zijtaart
Route: Pastoor clercxstraat 26
Postcode: 5465RH



op zoek naar gerelateerd: rijkers naaimachines uden, bernina naaimachine prijzen, oprichter rijkers naaimachines, occasion naaimachine, naaimachine oss, pfaff naaimachine, bernina naaimachine, naaimachine nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carbidwinkel.nl Carbidwinkel.nl 251 meter Bij ons kunt u carbid (AA kwaliteit) kopen geschikt voor vele doeleinden.
Recensies
Ben zo happy met mijn naaimachine en coverlock gekocht bij IngeN. Tevens alle tips die ze geven, ook de academie voor workshops. Zoveel kennis wat zij hebben. Nadat ik de 1e keer hier was geweest besefte ik pas hoe ik in het oude "naaien" ben blijven hangen. Ik leer iedere keer bij over alle nieuwe mogelijkheden en ik ben nog lang niet uitgeleerd! Top winkel en top team! Tot snel!
Geweldige winkel, prachtige machines, personeel die alles weten... echt helemaal top!!! Wij zijn blij jullie ontdekt te hebben! En superblij met onze nieuwe machines! We komen snel weer terug :!
Enorm goed, vakkundig en vriendelijk personeel. Je wordt goed geholpen en als je even moet wachten is er een koffiehoek met lekkere koffie/cappuccino/chocomelk etcetera... Verder hebben ze prachtige machines, nieuw en 2ehands... voor iedere portemonnee!
IngeNaaimachines overtreft telkens weer mijn verwachtingen! Zo’n service zie je maar zelden. Ik rij er graag 130km voor! Meer dan tevreden
Afgelopen vrijdag les gehad van Helene met mijn nieuwe brother lockmachine. Geweldig was dit, ik kocht deze machine om te locken maar was helemaal verbaasd wat ik er allemaal nog meer mee kon. En Helene super hoe je het allemaal laat zien en uitlegt. Het enige nadeel is dat je daarvan heel hebberig word wat assesoires betreft. Het was een gezellige leerzame avond.
Geweldige service! Doen zoveel moeite voor de klanten! Denken goed mee en komen altijd met een top oplossing! Raadt het iedereen aan!!!
Ik ben geweldig te hulp gestaan door Inge en haar team, met mijn borduurmachine die kuren had. Fijne mensen met veel kennis en kunde.
Wat een kennis en passie voor naaimachines en alles in de winkel zelf te ervaren! Persoonlijke service, zowel in de winkel als op afstand, een aanrader, ik rijd er graag een stuk extra voor.
Een hele mooie complete zaak op het gebied van naaimachines, borduurmachines, lock machines. Voor elke beurs en diverse merken. Heel vriendelijk en deskundig personeel
Bij Inge en haar time ben je aan het goede adres, voor elk wat Wills Een feestje om in de winkel rond te struinen, en helemaal blij naar huis te gaan met informatie en accessoires waar je net aan toe bent. Een top klasse Naaimachine winkel die je nog nooit gezien hebt. De Janome is voor mij een top naaimachine. .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid