facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inge van den Broek Fotografie

Inge van den Broek Fotografie

Info

Familie- en trouwfotografie. Uniek, ongedwongen en puur!



"Sommige momenten in je leven zijn zo bijzonder. Je zou ze het liefst voor altijd blijven vasthouden. Je bruiloft of die fijne momenten met je gezin. Al die herinneringen die zo belangrijk voor je zijn, maar ook vervagen met de tijd.Ik breng heel graag die bijzondere momenten in beeld. Niet stijf geposeerd, maar gewoon zoals jullie zijn. Samen genieten met als resultaat een serie prachtige foto’s. Zodat je die bijzondere momenten voor altijd kunt herinneren en herbeleven."
Adres: Korenbloemstraat 28, 5241 BV Rosmalen
Telefoonnummer: 0610181345
Stad: Rosmalen
Route: Korenbloemstraat 28
Postcode: 5241 BV



op zoek naar gerelateerd: Fotoshoot Rosmalen, Familiefoto Den Bosch, Newborn shoot Rosmalen, Familiefoto laten maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
marleyart marleyart 1 km Classic with a twist, lost times, repressed feelings, drawn to the surface, to everyd...
Fototypo Fototypo 1 km De professionele foto's van Huub zorgden voor een extra dimensie bij de presentatie v...
Laura Vink Fotografie Laura Vink Fotografie 1 km Live is short, live it Love is rare, grab it. Memories are sweet, cherish them
Vink Academy - Fotografielessen van Laura Vink Academy - Fotografielessen van Laura 1 km Laura geeft tips & tricks waar je wat aan hebt om je fotografische kunsten naar e...
Gonnie Helfrich Fotografie Gonnie Helfrich Fotografie 3 km We hebben zo'n mooie shoot beleefd; Het zonnetje scheen, de locatie was prachtig en t...
Everyday photos by Renske Everyday photos by Renske 3 km De fotoshoot was super, er was verteld wat ik mee moest nemen en er werd besproken wa...
Recensies
Ik ben heel content met de foto's die Inge heeft gemaakt in mijn atelier en galerie. Deze foto's zijn super leuk geworden en inzetbaar voor mijn website en social media. Wat ik ook als erg prettig heb ervaren is de manier van werken, down to earth, gezellig en zonder phoeha. Ik voelde me op mijn gemak en dat is zichtbaar in de foto's.
Ik ben ZZP-er en was toe aan nieuwe foto's voor mijn website en socials, daarom meldde ik me aan voor de 'branding boost dag' van Inge. Op een mooie lichte locatie heeft ze in 20 minuten tijd veel verschillende portretfoto's van me gemaakt, het was moeilijk kiezen! De sfeer tijdens de shoot was gezellig, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde en ontspannen op de foto's sta. Ik ben erg blij met het resultaat! Voor spontane, kleurrijke en gevarieerde portretfoto's kan ik Inge dus van harte aanbevelen.
Afgelopen zomer hebben we met Inge een familieshoot gehad. Inge is heel fijn in haar communicatie, ze zorgt er voor dat ook de kids zich op hun gemak voelen en heeft allerlei slimme trucjes om hun aandacht nog even vast te houden. Het eindresultaat was super mooi, prachtige foto's waar we nog lang van kunnen genieten! Ik kan Inge van harte aanbevelen! Of zoals onze jongste van vier zei: ik vond het een hele leuke Inge :
Na een lange zoektocht voor een trouwfotograaf, kwamen we bij Inge uit. We maakten een kennismakingsgesprek en er was meteen een klik. Inge is oprecht geïnteresseerd in je en luistert goed naar je wensen. Ze neemt altijd te tijd om haar kennis en ervaring te delen, bijvoorbeeld toen we advies nodig hadden over hoeveel tijd het kost om een groepsfoto te maken. We konden altijd mailen, bellen, appen, etc. 1 dag voor de bruiloft belde ik haar op om te vragen of ze iets eerder kon beginnen, ivm de verwachte regen. Dat was geen probleem! Het fotograferen op locatie was leuk, maar ook tijdens de ceremonie heeft Inge prachtige plaatjes geschoten. Ze kan erg onopvallend en op een mooie manier emoties vastleggen. Na de bruiloft hebben we ook erg veel positieve reacties gekregen over haar manier van fotograferen en het eindresultaat. We kregen de volgende ochtend al wat foto's opgestuurd, wat was dat een leuke verrassing!! De foto's waren prachtig, binnen 2 weken na de bruiloft ontvingen we nog een voorproefje in de vorm van een mooie online galerij. Zelfs na de bruiloft is ze nog geïnteresseerd in ons en laat ze af en toe nog wat horen. We hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen!!
Super leuke fotoshoot gedaan in het bos met Inge. We hadden al een locatie afgesproken, maar ze had nóg een beter idee. En gelijk had ze. Hele mooie locatie. En wat een geduld met onze kindjes...erg fijn! Leuke ideeën had ze ook om de kinderen lekker losjes te krijgen, zonder dat we hoefden te poseren. Veel te veel leuke foto's om uit te kiezen, ver boven verwachting en dus zeker een aanrader.
Wij hadden met onze familie een fotoshoot gedaan met Inge. In een goed uur had ze zoveel mooie foto's gemaakt dat we niet konden kiezen haha, een groot compliment dus voor de kwaliteit en variëteit van de foto's! Zowel met de volwassenen als met de kids gaat ze op een leuke manier om. Ook het contact vooraf was prettig. Aanrader dus!
Inge stelt je op je gemak en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ontspannen en met een mooie glimlach op de foto! Ik ben er heel blij mee!
Familieshoot cadeau gedaan aan oom en tante voor hun 80ste verjaardagen. Om een blijvende herinnering met hun kinderen en kleinkinderen vast te leggen. Het resultaat is in een woord fantastisch, was een mooie familie foto’s! Dank Inge voor je geweldige werk.
Helemaal gelukkig met de foto's van onze bruiloft. Inge is fijn om mee te werken. Gezellig als het kan, onopvallend als het nodig is. We raden haar >100% aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid