facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inge Sportmassage

Inge Sportmassage

Info

sportmassage



"Inge Sportmassage: Inge van Bijleveld is een NGS-gediplomeerd sportmasseur. Sportmassage werkt preventief op sportblessures. Lichte blessures kunnen goed worden behandelt. Het stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en heft blokkades op. Sporters hebben er baat bij regelmatig te worden gemasseerd. Maar ook je werk kan een zware belasting zijn voor bijvoorbeeld je rug en nek/schouders. Sportmassage zorgt ervoor dat de spieren weer soepel worden. Het werkt tevens stress verlagend.Behandeling op afspraak.'s Avonds of op zaterdag bespreekbaar."
Adres:
Stad: Soest-Zuid


Recensies
Superfijne massage gehad. Inge heeft een fijne stevige greep en weet de vervelende plekken goed te vinden en te raken en legt goed uit waar ze mee bezig is. Ik ga zeker nog een keer terug!!
Prettige sportmassage in huiselijke setting. Inge geeft een goede massage en luistert goed naar aanwijzingen om juist die plekken aan te pakken waar je het meeste last van hebt. Inge werkt met een strippenkaart waarmee je korting kunt krijgen.
Vriendelijk en goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid