facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inge's Eettafel

Inge's Eettafel

Info

Biologisch, duurzaam, authentiek, smaakvol, ongedwongen, puur, verrassend, origineel, uniek, vegetarisch, veganistisch.
Lunch, diner, high tea, catering



"Vegan- bio/organic. Catering, Lunchroom en Restaurant. Vegan en niet-vegan food; op basis van duurzame biologische ingrediënten!Van lunch tot 5 gangen diner, in het restaurant of op een locatie, het kan bij Inge's Eettafel.Wel een feestje, maar niet de ruimte? Wij hebben een capaciteit tot 80 personen rekening houdend met coronarichtlijnen."
Adres: Tarwelaan 56, 5632KG Eindhoven
Telefoonnummer: 0636160429
Stad: Eindhoven
Route: Tarwelaan 56
Postcode: 5632KG



op zoek naar gerelateerd: Jungle Eindhoven, Traiteur Eindhoven, Restaurant Edisonstraat Eindhoven
Recensies
Het broodje BLT was lekker en de kwarktaart ook; de tomatensoep was oké maar haalde het gemiddelde wat omlaag. Maar ik ga zeker nog eens terug want ik zag nog meer interessante dingen op de kaart. Zeker omdat het concept van lokale en biologische producten me aanspreekt.
Een gezellige lichte ruimte, met ruime tafels. No nonsense vintage/upcycling /natuurlijke inrichting, langs de wanden aanbod van lokale producten en ook wat handgemaakte woondecoratie en serviesgoed. Menukaart met gevarieerd lunchaanbod waarop altijd wel iets aan te passen is als je dieet of allergie wensen hebt. Smakelijk en vers met een persoonlijke vrolijke bediening.
Wat een gezellig tentje. Heerlijke koffie, alles vers en biologisch. We komen zeker terug.
Sfeervol restaurantje met een vriendelijke bediening. Mooie biologische gerechtjes op de kaart die vrijwel allemaal zelf gemaakt zijn van streek producten. We hebben hier heerlijk geluncht.
High tea gedaan met social deal. Nette zaak, open keuken
Vandaag Hightea bij Inge gehad met grote groep. Was geen probleem! Heerlijke verantwoord eten gecombineerd met verse munt thee. Dat allemaal voor zeer goede prijs.
Lekker lunchen. Vriendelijke bediening
Ze hebben heerlijke menukaart. Je kunt hier gezellig zitten met een hapje en een drankje. Personeel is ook vriendelijk. Een top locatie.
Originele plek, lekker eigen eten, vriendelijke mensen. Bediening is niet al te snel, gewoon zelf aan de bar bestellen.
Duurde veel te lang voordat een simpele lunch op tafel stond. Dus eten niet kunnen beoordelen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Inge's Eettafel.

Eindhoven biologisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Tarwelaan 56 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Inge's Eettafel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Inge's Eettafel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Inge's Eettafel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid