facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inge de Bruijn zwembad Barendrecht

Inge de Bruijn zwembad  Barendrecht

Info

Wij heten u van harte welkom op de website van het Inge de Bruijn Zwembad te Barendrecht.
Wij hopen u voldoende te kunnen informeren via deze weg.

Geschiedenis

Het Recreatiebad van het Inge de Bruijn zwembad heeft het gehele jaar door een aangename water- en luchttemperatuur. Wildwaterbaan, Bubbelbank, een supersnelle glijbaan en jetstreams bieden vermaak aan jong en oud.

En wie na alle inspanningen even in alle rust wil bijkomen met een gekoeld drankje of een lekker hapje, kan terecht op het terras van onze sfeervolle Horeca.

In het overdekte wedstrijdbad kan de sportieve zwemmer zich helemaal uitleven. Het bassin is maar liefst 25 meter lang en 15 meter breed. De watertemperatuur bedraagt 27º C en is daarmee goed afgestemd op de behoefte van de sportieve zwemmer. Er is 1 springplank, de onderwaterverlichting zorgt voor sfeer en veiligheid. Het bassin heeft over een groot deel een waterdiepte van 3,50 meter. Dus ook prima geschikt voor de onderwatersport.

Adres:
Telefoonnummer: 0180-615220
Stad: Barendrecht



op zoek naar gerelateerd: Inge de Bruijn zwembad Fitness, Inge de Bruijn sportschool, Zwembad Inge de Bruijn, Inge de Bruijn zwembad meer bewegen, Inge de Bruijn zwembad reserveren, Inge de Bruijn zwembad Facebook, Zwembad Barendrecht openingstijden, Zwembad Ridderkerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AGA Fornuizen Nederland AGA Fornuizen Nederland 1 km Heel lang op onze falcon nexus steam zitten wachten ivm leveringsproblemen van onderd...
Webwinkel de Weypoort Webwinkel de Weypoort 2 km Leuke zaak, prima bediening, leuke kaart en heerlijk gegeten. Visplank 2 personen
Chocolaterie Albert Barendrecht Chocolaterie Albert Barendrecht 2 km Top chocola voor een goeie prijs en lieve mensen!!
I love witlof I love witlof 3 km Upload jouw Witlofrecept, samen creeren we de grootste witlofdatabase van Nederland!
VersvandeTeler VersvandeTeler 4 km Leuk dat je hier een kijkje neemt. Wij zijn Van Nature telers. Elke dag telen we met...
Recensies
Redelijk schoon zwembad met een goede catering en hier ijverig personeel. Alleen voor mij geen herhaling, de kinderen waren erg teleurgesteld omdat ze niet van mijn zijde mochten afwijken. Met kinderen in verschillende leeftijden is dit niet te doen. De oudste van 8 erg verdrietig omdat hij niet de glijbaan op mocht. Het werd streng in de gaten gehouden door niet al te vriendelijk en streng kijkend personeel Volgens mij kun je ook doorslaan met de regels, het leek het leger wel. De kinderen hadden veilige zwemvesten aan en de twee oudsten konden al goed zwemmen. Kleedhokjes zijn erg klein, digitaal wat zorgde voor een hele opstopping toen het tijd was om te gaan. Tevens was het water aan de koude kant. Voor ons zeker de laatste keer naar het Inge de Bruin zwembad.
Slecht zwembad. Begint bij de entree; dames die max. 5 min van te voren kaartjes kunnen verkopen. Best bureaucratisch. Waarschijnlijk te maken met de vaste zwemtijden voor het banenzwemmen, maar juist als je dat los laat zorg je voor een betere verdeling van de bezoekers. Afgelopen 20 jaar is er niets veranderd. Kleedhokjes en kluisjes zijn verouderd. Waarom zijn kluisjes een verdienmodel? Ik begrijp dat het zwembad het niet breed heeft, maar dit kan niet. Het zwembad is verder te koud. Je hoort daar veel bezoekers over klagen. Ook zijn er geen andere watersporten naast banenzwemmen. Denk hierbij aan aquabootcamp, aquarobics, etc. Juist deze sporten zijn in andere gemeentes enorm populair en dat zou het juiste verdienmodel kunnen zijn voor dit zwembad. Met achteroverleunen wat dit zwembad al 20 jaar doet verdien je geen geld. Maak actief reclame met een aantal watersporten. Voor jong en oud is hier zeker weten animo voor.
Super leuke dag gehad! Het begon al aan de telefoon met een aardige dame en binnen vriendelijk personeel. Met de Rotterdampas hop gratis naar binnen. Nette en vrij ruime horeca met goed overzicht op het recreatiebad. Lees behoorlijk wat reviews over de temperatuur maar als koukleum vond ik het juist heerlijk warm. Wedstrijdbad wat kouder maar dat is logisch. Tijdens drukke lunchtijd werd de rij vakkundig en in no time weggewerkt door het hele team inclusief medewerkers met een licht verstandelijke beperking. Chapeau, wij komen zeker terug!
Leuk zwembad. Wel kleine kleedhokjes maar dat maakte niet zoveel uit. 50 cent voor een kastje, gaat digitaal. Nu waren alle baden open wat het wel leuker maakt. Recreatiebad is wat aan kleine kant, wel warm water, heeft een stroomversnelling, wat leuke waterfonteinen en een ondiep gedeelte. Goed voor de kleintjes. Glijbaan is wel erg leuk, alleen de naden van de overloopstukken gaan wel pijn doen, daar mag naar gekeken worden. Verder het wedstrijdbad, is wat kouder maar leuk met springplank, boarden en een lang vlot om overheen te rennen. En een kleiner rechthoek bad van 30 cm voor de allerkleinsten welke echt lekker warm is. Al met al, leuk zwembad, personeel let goed op en genoeg parkeergelegenheid.
Het water is veel te koud voor recreatief zwemmen. Vooral als je met kleine kinderen gaat en dus minder intensief bezig bent. Moest gewoon het bad vroegtijdig verlaten want het is écht niet fijn.
Voor het eerst geweest! Het is een ok zwembad ! Wel hele vieze kabines om om te kleden. Er stond een meid alleen bij de verkoop van friet enzo, ze moest eerst alles opschrijven en daarna nog naar een andere ruimte om het in te voeren in de computer!! En dat heeft ze de hele dag gedaan in haar eentje!! Dat was wel raar!
Leuk zwembad voor een middagje of ochtendje vermaak. Niet erg groot. Wel een leuke glijbaan erbij. Met de Rotterdampas 1x gratis toegang. Dat is genoeg per jaar. Weinig zwemruimte. Alles zit best in en op elkaar.
Leuk zwembad maar de kleedhokjes zijn erg klein en beperkt. Alleen een te openbare omkleedgelegenheid voor jonge kinderen. Helaas geen familiekleedkamers of dergelijke.
Echt het meest slechte zwembad waar ik ooit ben geweest onvriendelijk personeel slechte pashokjes als er iets gebeurde in het zwembad zei het personeel o je moet er zelf maar wat van zeggen echt heel slecht
Prijs valt wel mee, Redelijk schoon. Glijbaan doet zeer aan de rug als je er in ligt en het is best klein als het grote diepe bad gesloten is
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Inge de Bruijn zwembad Barendrecht met het openbaar vervoer


Barendrecht, Zwembad 180 meter
603
Barendrecht, Zwembad 230 meter
603
Barendrecht, IKEA 390 meter
603
Barendrecht, IKEA 400 meter
603

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid