facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ING

"Wat is een ING-servicepunt?ING-servicepunten zijn kleine ‘bankkantoren’ vaak in een winkel. Zoals in de Primera, The Read Shop en in de Bruna. Maar je vindt ze ook bijvoorbeeld in drogisterijen of bibliotheken. Je herkent de ING-servicepunten aan het bord aan de gevel of in de etalage.Wat kun je er doen?Je kunt hier eenvoudige bankzaken regelen zoals het wijzigen van je gegevens en een nieuwe pincode aanvragen. Heb je vragen over online bankieren? De medewerkers van het ING-servicepunt helpen je graag verder. Ook met het installeren en activeren van internetbankieren en de Mobiel bankieren App van ING."
Adres: Ouddiemerlaan 225 , Diemen 1111 GZ, NL
Stad: Diemen
Route: Ouddiemerlaan 225
Postcode: 1111 GZ


Openingstijden

Maandag: 09:30-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-16:00


op zoek naar gerelateerd: ING kantoor, ING kantoor Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rabobank Rabobank 149 meter
Recensies
Je wordt er goed geholpen, dat betekent wel dat je geduld moet hebben met klanten die niet internetvaardig zijn.
Vertaald door Google Het was in het begin niet gemakkelijk te vinden, het servicepunt bevindt zich binnen Bruna en de bewegwijzering zou beter zichtbaar kunnen zijn. Dit kleine ongemak werd echter volledig gecompenseerd door een zeer professionele, snelle en hoffelijke service door Rishma. 5 sterren. Origineel It was not easy to find at first, the service point is inside Bruna and the signage could be more visible. However this slight inconvenience was fully compensated by a very professional, prompt and courteous service by Rishma. 5 stars.
Vertaald door Google permanent gesloten Origineel Permanently closed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid