facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Infloor- vloerverwarming

Infloor- vloerverwarming

Info

Wij zijn gespecialiseerd in het infrezen en aanleggen van vloerverwarming in bestaande woningen.



"InfloorWij zijn gespecialiseerd in het infrezen en aanleggen van vloerverwarming in bestaande woningen.Vloerverwarming infrezen, hoe werkt het precies?De vloer wordt eerst in meerdere gelijke vakken opgedeeld om ervoor te zorgen dat de opwarmtijd overal hetzelfde is. Met onze speciale vloerfrees maken we de benodigde sleuven in de vloer om de buizen te plaatsen. Dit buizensysteem wordt verder afgewerkt met koppelstukken en een vloerverdeler. Vervolgens kan de vloerverwarming met water worden gevuld en op druk worden gebracht. Na een test kan uw vloer alweer netjes afgewerkt worden met een dekvloer van cement. Wilt u ook optimaal genieten van een comfortabele warmte? Laat onze professionals dan uw vloerverwarming infrezen."
Adres:
Telefoonnummer: +31638313495
Stad: Silvolde



op zoek naar gerelateerd: Vloerverwarming frezen, Infrezen vloerverwarming stof, Vloer frezen, Afval frezen
Recensies
Afgelopen maand hebben wij de vloerverwarming in laten frezen door InFloor. Een kleinschalig en prettig bedrijf met kennis van zaken. Ze komen vooraf de situatie beoordelen en maken dan een plan van aanpak. Zijn transparant in de communicatie en nemen de tijd voor de klus. Klantvriendelijk met een aantrekkelijke prijs. Zeker een aanrader.
Super meedenkend en oplossingsgericht. Hoge kwaliteit in montage
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid