facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Infinity Service van Eck

Info

Chiptuning en automotive diensten.

Geschiedenis

Infinity Service van Eck is gespecialiseerd in car cleaning chiptuning onderhoud diagnose en reparaties aan auto's.
Tevens reinigen wij:
vloerbedekking en tapijten. uiteraard ook op locatie na afspraak!

Adres: Koningin Emmastraat 25, 5308 JR Aalst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0657889946
Stad: Aalst
Route: Koningin Emmastraat 25
Postcode: 5308 JR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Gebr. Oomen Autobedrijf Gebr. Oomen 595 meter In mei 2020 een Skoda Fabia occasion gekocht bij Garage Oomen. Heel fijn verlopen. Nu...
Recensies
Al de 2de keer dat ik iets moet retour sturen. De eerste keer was de maat niet goed, de 2de keer was het tweede produkt niet echt mijn ding, wat uiteraard niet de schuld is van Van Eyck. De procedure om iets te moeten retouren daarentegen is niet echt schitterend. Retourkosten zijn niet min en er wordt maar van uitgegaan dat iedereen een printer heeft. Ik dacht dat het label met barcode via email zou kunnen gebruikt worden maar niet dus. Bijgevolg zeer omslachtig en voor mij meteen een reden om liever niet meer gebruik te maken van jullie diensten. Jammer.
Ik kan je niet vertellen of mijn bestelling goed is gegaan omdat ik mijn bestelling op 20 mei heb geplaatst, het is 1 juli en ik heb nog steeds niets ontvangen. het is erg teleurstellend, vooral omdat ik bij mijn vorige bestelling een defect product had en de klantenservicemedewerker niets wil horen over de vervanging. Ik ben al klant van Van Eyck sinds de allereerste winkel in Aalst. Niets meer te zeggen... zoals ik al eerder zei, ik ben klant sinds het begin van de winkels. Ik ben altijd heel blij geweest met de service, behalve van mijn vorige bestelling op de site en deze. Ik denk dat er een grote verandering is. Ik weet de reden niet.
Mijn bestelling zou 30mei bezorgd worden. Morgen is het 5 juni en heb nog niets ontvangen. Het zou druk zijn maar dit duurt gewoon te lang en dit is niet normaal. Hopelijk gaat dit goed komen. Heb gelezen dat het meer voor is gekomen bij iemand anders. Ik wacht nog even en dan wil ik mijn geld terug. Ik vraag me af of mijn bestelling wel verzonden is. Er gebeurd totaal niets. Misschien is het zoekgeraakt? Er wordt onderzoek naar gedaan, nu maar weer afwachten. Er wordt totaal niets gedaan. Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt, bij geen enkele internet winkel. Het is nu 9 juni en heb bericht van post nl. Het adres is verkeerd, nummer 9 in plaats van 221. Maar maakt niet uit, het moest naar een pakketbox wat hier van post nl in het winkelcentrum staat. Pakket is retour gegaan naar van Eyck en het is daar wel aangekomen/bezorgd. Maar ik hoor niets van ze, hopelijk hoor ik morgen iets. 1,5 week verder en heb nog niets. Ze beweerde dat het druk was bij post nl. Maar dat is dus niet het geval. Een pakket uit limburg Nederland ha ik binnen 2 dag. Nu 2 weken later weet ik nog niet wat er gaat gebeuren. Echt een schande. Wil mijn geld terug!!! Ik bestel daar nooit meer, kijk dus goed uit.
Altijd nette levering. Compleet en goed verpakt. Hou er wel rekening mee dat het geen overnight leveringen zijn en dat je toch best twee, drie dagen leveringstijd hebt.
Pakket snel verzonden zoals steeds, maar karton beschadigd, waarschijnlijk door onvoorzichtigheid Bpost. Heb het voor de zekerheid geweigerd. Mail met foto’s verstuurd naar jullie.
Gisteren een Bottom Bracket SM-BBR60 Gekocht dadizele.Toen ik het doosje kreeg was het dekseltje open .Bij het bekijken zag ik dat de buiten Dia kleiner was dan de huidige ultegra,de verkoper aangesproken ,deze zegde dat dit aangepast is geworden .met mijn huidige sleutel was ik niets meer en vroeg hem om een sleutel.Deze hadden ze niet meer in stock. Op de terugweg elders een sleutel gekocht.Deze morgen de video bekeken voor de montage van deze bracket op You Tube .zelfde doosje haalde hij uit.Tot mijn verbazing zag ik dat er ook een adapter ring aanwezig was die ik in mijn huidige sleutel had kunnen plaatsen.Waarom was dit in mijn doosje aanwezig??Of hadden ze niet zo een adapter ring ,zodat ik geholpen was. MVG Ludo
Op 14 juni jl. een bestelling geplaatst en na 2 weken nog niets ontvangen. Eerdere bestellingen liepen wel naar wens, maar dit keer is het drama.
Je bestelt dus iets dat op stock is volgens de website, omdat je het dringend nodig hebt wegens defect. Levertijd 2-3 dagen, okee. Bestellen dus. Na 2 dagen nog niet eens een verzendbevestiging, dus contact opnemen, en veel moeite om per telefoon binnen te geraken na vele pogingen en eindeloze wachtmuziek horror. Uiteindelijk iemand aan de lijn en een verwarde en onduidelijke uitleg gekregen dat het product de VOLGENDE week ging doorbesteld worden en dan hopelijk zou geleverd worden, doch zonder garantie en levertermijn. Verder nul communicatie. Ik wacht nog steeds, 1 week na bestelling van een stock item. Service onder nul, bah :- Amateurs.
correcte afhandeling. Jammer dat mijn tweede bestelling niet gelijktijdig meegeleverd kon worden. Verzendingskosten worden aangerekend. Beetje eigen fout, te snel mijn eerste bestelling doorgegeven
Verkeerde bestelling gekregen.Rode helm gekregen ipv titanium kleur.Hopelijk komt het in orde.Volgens ticket is het juist,maar kleur helm niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid