facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Infinity College

Infinity College

Info

Vernieuwend particulier voortgezet onderwijs. Van brugklas tot en met eindexamenjaar op VMBO, HAVO en VWO niveau.

Geschiedenis

Vanaf schooljaar 2017/2018 kunnen leerlingen hun diploma halen aan het Infinity College. Een vernieuwend particulier onderwijsconcept in een moderne leeromgeving.

Ervaren docenten en coaches helpen leerlingen aan hun VMBO, HAVO of VWO diploma. Klassikaal met nadruk op individuele aandacht en begeleiding. Daarin zijn wij ervaren en bedreven, al meer dan 80 jaar.

Adres: Dalsteindreef 141, 1112 XJ Diemen
Telefoonnummer: 0320 22 99 26
Stad: Diemen
Route: Dalsteindreef 141
Postcode: 1112 XJ



op zoek naar gerelateerd: Infinity College vacatures, Infinity College ervaringen, Infinity College Utrecht reviews, Slagingspercentage Infinity College, Infinity College kosten, Infinity College vakanties, Klachten Infinity College, Particulier onderwijs kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NSO-CNA Leiderschapsacademie NSO-CNA Leiderschapsacademie 24 km NSO-CNA verzorgt opleidingen die zich exclusief richten op leiderschap en management ...
Recensies
Diemen is echt de slechte locatie het lijkt op een speeltuin. Leraren zijn niet op niveau en coaches ook niet. Plaats je kind niet op deze school.
Goede school. Fijne sfeer! Word goed geholpen door zowel docenten als coaches. Zeker een aanrader als je nog opzoek bent naar een goede school!
Infinity College biedt een bekwame en ontspannen werkomgeving. Bij tijden van nood zijn de coaches beschikbaar om je te helpen.
Deze school is echt slecht georganiseerd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid