facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ineke Creatieve Producties

Ineke Creatieve Producties

Info

Ik gebruik deze pagina meer als een blog op www.inekecp.nl zie je mijn kunst-speel-producten . Sinds 2017 maak ik collage-illustraties voor prentenboeken die ik hopelijk ga uitgeven!

Geschiedenis

Ik ben een bezige bij, ik ontwerp, schilder, mozaíek, boetseer en nu als oma maak ik weer vele kinderspullen, gehaakt, gebreid en genaaid. De producten zijn alle unica's en ik zal nooit 2 x precies hetzelfde maken.
Vanaf 2012 maak ik knuffels n.a.v. kindertekening in opdracht zie www.inekecp.nl. De knuffels zijn niet CE-gekeurd, het zijn meer kunst/speelobjecten en vooral leuk voor de ouders als jeugdherinnering van hun kind. Bewaar de orginele tekening daarom ook goed!
Vanaf 2014 houd ik me bezig met naaldvilten, de resultaten zijn zeer knuffel en aaibaar maar geen echt speelgoed. Het is heel leuk om te doen. Vanaf 2013 maak ik illustraties bij gedichten en vanaf 2017 maak ik illustraties voor kinderprentenboeken.

Adres: Wentholtstraat 107, 7131 XK Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0544 373409
Stad: Lichtenvoorde
Route: Wentholtstraat 107
Postcode: 7131 XK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid