facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Industrialwood

Industrialwood
"Onze stijl is het best te omschrijven als relaxed en modern industrieel wonen. Onze liefde voor het mixen van landelijk en industrieel wonen is terug te vinden in onze online winkel. Onze interieur styliste werkt voortdurend hard om nieuwe en opwindende producten te vinden. Dit om deze toe te kunnen voegen aan onze steeds groter wordende collectie Industrialwood artikelen."
Adres:
Telefoonnummer: 0631951925
Stad: Maasbree


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moederdag tips Moederdag tips 0 meter
Hoëswinkel ANNE & CO. Hoëswinkel ANNE & CO. 112 meter Vertaald door Google Perfect Origineel Parfait
Zo Gelukkig Brocante, Stoer Wonen Zo Gelukkig Brocante, Stoer Wonen 347 meter De winkel voor je vintage spullen. Al veel gekocht. Niet goed voor je portemonnee, we...
Mimi Frimi Maasbree Mimi Frimi Maasbree 553 meter Heel erg leuk winkeltje!
Koffieleut Maasbree Koffieleut Maasbree 913 meter Zeer vriendelijke mensen, leuk aanbod om een souveniertje mee naar huis te nemen.
Recensies
Super fijne webshop! Top service en hele mooie producten. Echt een aanrader. Ook leuke dingetjes om mensen cadeau te doen.
Prachtige vazen set besteld, kwamen super goed verpakt binnen. Heel blij mee. Ook goede service, ik had een aantal vragen en die zijn super snel en goed beantwoord! Zal hier zeker nog eens bestellen
Ik heb het prachtige zijden boeket bloemen besteld. Dit staat enorm mooi op ons kookeiland. Erg tevreden over de levering. Op instagram worden leuke styling opties gedeeld. Fijn als je net een nieuw huis hebt.
Ik had een vraag over welke vaas ik het beste kon kiezen bij mijn zijden boeket, ik stuurde een foto van de hoek en het tafeltje waarop ik het wilde plaatsen. Binnen een dag had ik advies ontvangen van Emilia. Ik ben erg tevreden over de service en het top advies!
Heel erg tevreden over de producten die ik van Industrialwood heb ontvangen. Vooral de badplank is een echte aanrader. Goede kwaliteit, snelle levertijd en top service!
Heel tevreden over mijn bestelling . De vazen waren heel goed verpakt , waardoor ze ongedeerd zijn aangekomen . Ik ga hier zeker nogmaals bestellen
Erg blij met de bestelling die ik heb gedaan voor m’n nieuwe huisje. Snelle levering en van goede kwaliteit. De producten op de website omschrijven exact zoals ik het ook heb binnengekregen.
Prachtige badplanken en accessoires! Erg tevreden met mijn aankoop en de geleverde service van Industrialwood! Pakket kwam netjes binnen en goed verpakt.
Heb hier een product besteld welke met beschadiging is geleverd. Heb hier 3x contact over gezocht en heb hierop geen enkele reactie gekregen. Zijn ook telefonisch niet bereikbaar. Heb je een vraag over een bestelling? Dan krijg je natuurlijk wel direct bericht. Leuk verhaal over liefde voor mixen van landelijk blaba, maar komen beloftes niet na.
Ik ben absoluut verliefd op mijn nieuwe glazen vaas van Industrialwood! De kwaliteit is geweldig en het ontwerp is zo uniek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid