facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Induflex Werving en Selectie

Induflex Werving en Selectie

Info

Voor MBO/HBO vacatures in de techniek, waarbij je direct op contract gaat bij de opdrachtgever.



"Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe talenten! Ben jij dé monteur, timmerman, lasser of schilder die wij zoeken? Of heb jij hele andere technische kwaliteiten? We zoeken versterking voor diverse opdrachtgevers.Induflex Personeelsdiensten is gespecialiseerd in de bemiddeling van gekwalificeerd personeel in de technische & industriële sector."
Adres: Lageweg 14, 2222 AG Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071-4010845
Stad: Katwijk
Route: Lageweg 14
Postcode: 2222 AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Induflex Personeelsdiensten Induflex Personeelsdiensten 0 meter Super uitzendbureau! Bij het eerste sollicitatiegesprek stond mijn auto voor reparati...
Recensies
Super uitzendbureau! Bij het eerste sollicitatiegesprek stond mijn auto voor reparatie, dus ben ik gehaald en gebracht door een medewerker van Induflex. Ook latere administratieve vragen zijn verder keurig en vlot afgehandeld. Intussen ben ik overgenomen door de opdrachtgever en zelfs over de eindbetaling werd ik even gebeld om te vragen of dat goed was gegaan. Kort samengevat: top!
Ik heb ca. 9 maanden voor Induflex Personeelsdiensten gewerkt. Toen bekend werd dat ik moest worden geopereerd hebben ze snel in de zomervakantie mijn contract aangepast zodat ik niet via hun moest worden doorbetaald maar door het UWV. Via het UWV krijg je echter maar 70%. Verder wisten ze niet eens hoe het bedrijf heet waar ik werkzaam was. Ze hadden het altijd over een verkeerde naam. Uiteraard had ik het nieuwe contract niet hoeven tekenen maar toen ik telefonisch vroeg wat er nu precies gewijzigd was werd er aangegeven dat er niks was aangepast "en ik het gewoon kon tekenen". Toen ik er achter kwam dat er dus wél wat was aangepast werd de fout afgeschoven op het payroll bedrijf.
Ik heb in 2018 gewerkt voor induflex personeelsdiensten top uitzendbureau!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid