facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indruk met LeF

Indruk met LeF

Geschiedenis

EEN TREFFENDE EERSTE INDRUK

Zakelijk en privé maak je dagelijks elke keer weer een eerste indruk. Als je de deur uitstapt, op de fiets zit, met de trein reist, gaat solliciteren of gewoon tijdens een ontmoeting met bekenden.

Privé
Investeren in ‘met LeF imagocoaching’ is misschien wel de beste keuze die je maakt voor jezelf.

Zakelijk
Identiteit en imago zijn belangrijk voor bedrijven. Medewerkers laten zich zien op een gepaste wijze zien die aansluit bij het imago van het bedrijf.

STIJLADVIES
'Met LeF' gaat samen met je kijken wat jouw persoonlijke stijl is.
Ervaar wat de verschillende type kledingstukken voor je kunnen doen.

Leer hoe je verschillende kledingstukken kunt combineren. Ontdek hoe je met de juiste aankopen meerdere combinaties kunt maken met je huidige kleding. Ervaar welke invloed kleuren op je uiterlijk hebben.

Je leert je kledingcombinaties aan de verschillende situaties aan te passen.

Laat zien wie je bent!
Garderobecheck, een persoonlijk kledingadvies bij je thuis aan de hand van jouw bestaande garderobe.

KLEURENANALYSE MET MAKE-UPADVIES
Met de juiste kleuren maak je jouw kleding en uitstraling compleet. Je gaat je dan positief onderscheiden. Ook zakelijk mag je jouw eigenheid laten zien.

Aan de hand van een analysesysteem weten we wat de mooiste kleuren voor je zijn. De huidskleur, haarkleur en de kleur van de ogen spelen daarbij een belangrijke rol. Er zijn kleuren die je huid en ogen laten stralen. Door deze analyse weet je of je een lente, zomer, herfst of winter type bent. Na de analyse volgt een op jou gebaseerd 10-stappenplan voor make-up dat perfect aansluit bij het kleurtype dat je bent.

Indruk met LeF werkt uitsluitend met de beste make-up producten.

Adres: Duinbergenstraat 15, 5392 CT Nuland
Telefoonnummer: +31630923943
Stad: Nuland
Route: Duinbergenstraat 15
Postcode: 5392 CT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Share-Fit Share-Fit 543 meter Ruime fitnessruimte, schone apparatuur en zeer beleefd personeel. Stef was erg behulp...
Praktijk Eres Tú Praktijk Eres Tú 617 meter Praktijk voor integrale coaching en therapie. Met NEI therapie pak je de oorzaak aan...
Kindercoachpraktijk- Het Wonderkind Kindercoachpraktijk- Het Wonderkind 814 meter * Leerjaar 1 Magie voor Kindercoaching. * Kind & (ouder) coaching. * Vanaf 4 jaar oud...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid