facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indri Vloersystemen

Info

Indri vloersystemen is gespecialiseerd in het aanbrengen van Anhydriet gietdekvloeren en zandcement vloeren. Daarnaast specialiseren zij zich ook in egalisaties, staalplaat betonvloeren, kunstofvloeren en zwaluwstaartvloeren.

Geschiedenis

Onze missie is een goede samenwerking met onze opdrachtgeefsters en daarnaast met onze partners c.q. leveranciers, een kritisch oog op product, bewaken van kwaliteit door het uitvoeren van controles maakt het tot een goed eind resultaat.

Aan onze medewerkers bieden we een plezierige en uitdagende werkomgeving. We stellen hen in staat sterke eigenschappen optimaal te ontwikkelen en benutten. Wij streven naar een optimaal veilige werkomgeving voor onze medewerkers en de collega uitvoerenden om ons heen, al onze medewerkers zijn VCA* opgeleid en hebben kennis van materieel en producten. Wij streven er naar te groeien op een solide financiële basis. Op deze wijze kunnen wij continuïteit te waarborgen te zorgen voor een stabiele winstgevendheid . Tevens zullen wij een bijdrage leveren aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen, daarom staan wij open voor innovaties, productontwikkeling.

Dit realiseren we door flexibel te zijn en gemaakte afspraken na te komen. Onze opdrachtgever staat hierin centraal. Wij realiseren als team uitdagingen die ons zijn gedaan. Belang hechten we aan onze rol als sociaal partner, naar onze medewerkers alsmede naar opdrachtgeefsters.

Uiteindelijk willen we de beste zijn van Nederland in onze disciplines. Dit op gebied van klantgerichtheid, organisatie, transparantie en uiteraard een zeer hoog kwaliteitsniveau van de projecten welke wij uitvoeren.

Adres: Hazenkoog 30, 1822 BT Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: +31(0)72-5643798
Stad: Alkmaar
Route: Hazenkoog 30
Postcode: 1822 BT



op zoek naar gerelateerd: Cementvloeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JASA Packaging Solutions JASA Packaging Solutions 325 meter Haal deze randdebiel van de weg voordat ie iemand doodrijdt!
Konijn Safety & Services BV Alkmaar Konijn Safety & Services BV Alkmaar 3 km Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van projecten op het gebied van veilighe...
Issa Vloeren Issa Vloeren 3 km Plaaten van de vloer ging professioneel, snel en wij waren erg tevreden over het rese...
C.A. de Groot Groep BV C.A. de Groot Groep BV 4 km Hele gezellige opendag en zeer leerzaam
KOKS Group - Global KOKS Group - Global 5 km Goede service en goede koffie aardig personeel
Spruit Transmissies B.V. Spruit Transmissies B.V. 5 km We move you forward
KFA Alkmaar KFA Alkmaar 6 km Zijn naar showroom KFA BV geweest om een voorpui plus voordeur te bestellen. Alles in...
MKB-afval MKB-afval 6 km Leverdatum inmiddels 3x aangepast. Iedere keer als dit gedaan is wordt onze container...
DCAirco DCAirco 6 km Super snel in het geven van advies
ERIKS Nederland ERIKS Nederland 6 km Ik had een prijzige schroevendraaier set gekocht bij Zamro B.V. Dit bedrijf is wellic...
Recensies
Had gebeld voor om een afspraak te hebben om over onze vloeren te egaliserenongeveer 200 m2.De man die opnam leek geen zin in zijn werk te hebben...Zei dat we een week later terug gebeld zouden worden.Nog niks dus.Jammer.Jaren geleden goede ervaringen met Indri gehad.Nu maar op zoek naar een andere...
Prettig gesprek, duidelijke afspraken,
Keurige mensen die vlot en netjes werken, alleen jammer dat de chauffeur met een niethamer een nietje in mijn vloerverwarmingsleiding wist te slaan. Gevolg een lekke leiding welke ik om 07:30 met spoed kon repareren voor het storten. Dan heb je niet zoveel aan sorry.
Offerte aangevraagd met spoed, super snel en goed geholpen. Dit keer geen klus geworden voor ons, maar volgende keer zeker weer via Indri.
Soepel en prettige bedrijf om mee samen te werken
Positief behandeld, nu de prijs nog
Top mensen harde werkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid