facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indoor sports Hoogerheide

Indoor sports Hoogerheide

Info

Indoor voetbal, tennis & squash te Hoogerheide! Daarnaast organiseren wij een verschillend aantal evenementen per jaar én is de horeca geopend! Tot snel:)



"Sporten onder begeleiding bij Sport & Slankstudio Hoogerheide:De weg naar jouw persoonlijk succes!Iedereen heeft een unieke persoonlijke doelstelling en wij willen maar een ding; Jouw persoonlijke doelstelling behalen én behouden! Bij Sport & Slankstudio Hoogerheide sport je altijd onder begeleiding van jouw persoonlijke coach. Je bent nooit alleen! Onze slogan is niet voor niks: ‘’SAMEN STERKER DOOR HET LEVEN’’Door onze unieke manier van training weten wij 100% zeker dat de training geheel op jou is afgestemd en dat u veilig en doelgericht kunt trainen. Daarnaast kan jouw persoonlijke coach het speciale voedingsprogramma inzetten om uw doelstelling nog gerichter te behalen."
Adres: Sportlaan 2a, 4631CR Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0164745099
ln.ediehregoohstropsroodni@ofni
Stad: Hoogerheide
Route: Sportlaan 2a
Postcode: 4631CR



op zoek naar gerelateerd: indoor soccer hoogerheide, indoor soccer roosendaal, sportcentrum hoogerheide, indoor soccer breda, hoogerheide voetbal binnen, sport en slankstudio hoogerheide, soccer one
Recensies
Het is voor iedereen toegankelijk en het is ook nog gezellig
Leuke plaats. Toffe bende.
Slechte sportschool personeel is altijd te laat, behalve de poetsvrouw die is wel op tijd. Sportschool gaat om 7 uur open maar het personeel komt wanneer zij zin hebben om 7:30 of 8 uur of later. De apparatuur is versleten en wordt niet gerepareerd, als er een lamp vervangen moet worden duur ook soms weken. De sauna is het slot van stuk en zou gemaakt worden, maar dat is al 3 manden geleden. De abonnementsprijs verschillen ook, er zijn mensen die maar 26,00 euro betalen maar er zijn er ook die meer dan 70,00 euro betalen voor het zelfde abonnement. De poetsvrouw houd het wel schoon, maar als zij vrij geweest is, is het een smeer boel.
Service blijft een beetje achter. Geen telefoon of wordt niet opgenomen.
Leuke zumbales meegedaan van Wesley
Mooie sportschool je kan hier ook sporten met begleiding zodat je sneller je doelen haalt. Er zijn ook indoor sportvelden en groeps lessen.
Mooi voor de winter voetbal ziet er verzogt uit
Gezellige sportschool. Sportschoolhouder is leuke jonge gast. Prima toestellen en goede begeleiding
fijne sportschool goede apparatuur en heel kundig personeel
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Indoor sports Hoogerheide met het openbaar vervoer


Hoogerheide, Dr. de Bruijnlaan 340 meter
105
106
110
Hoogerheide, Dr. de Bruijnlaan 380 meter
104
105
106
110

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid