facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indoor Ski Centrum Zwolle

Indoor Ski Centrum Zwolle

Info

Dé plaats in Zwolle en omgeving om te leren skiën en/of snowboarden. Het Indoor Ski Centrum is een uitstekende voorbereiding op de wintersport.

Geschiedenis

Bij ons kan je verschillende lessen boeken. Van beginners tot vergevorderd. De rollerbaan is zeer geschikt om de techniek te leren of te verbeteren. Je krijgt les in kleine groepen, maximaal twee personen tegelijk. De leraar heeft dus erg veel interactie met de skiër(s).
De indoor rollerbaan is geschikt voor alle leeftijden. De skileraar kan zelf de baan steiler of vlakker zetten, harder of zachter. Er is dus altijd een optimale conditie voor iedere cursist.
Indoor Ski Centrum Zwolle is tevens erg geschikt voor familiefeesten en bedrijfsuitjes. Onze gezellige aprés-ski bar heeft ruimte voor ongeveer 50 man.
Als u meer wilt weten kunt u altijd even langs komen, bellen of mailen.



"Indoor Ski Centrum Zwolle is een familiebedrijf nabij het stadscentrum van ZwolleBij onze mooie skischool kunnen wintersporters terecht voor ski- en snowboardlessen die helpen bij de voorbereiding op de wintersportvakantie. Ook is het Indoor Ski Centrum Zwolle erg leuk voor dagjesmensen die graag een keertje wat nieuws doen!Ook is onze skischool met veel ruimte en een erg gezellige sfeer optimaal geschikt voor feesten, partijen, uitjes en nog veel meer!"
Adres: Industrieweg 31, 8031EB Zwolle
Telefoonnummer: 0384238700
Stad: Zwolle
Route: Industrieweg 31
Postcode: 8031EB


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 23:00
Dinsdag: 18:30 - 23:00
Woensdag: 13:00 - 23:00
Donderdag: 18:30 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Snowsports Zwolle, Leenman Zwolle, Indoor Ski Zwolle, Borstelbaan Zwolle, Ceintuurbaan 34 Zwolle, Indoor Ski Deventer, Indoor skiën, Indoor skiën Overijssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Great Escape The Great Escape 1 km The Mission is echt heel leuk om te doen. Beetje militair, kruip-door-sluip-door ook ...
Sadar Diri Sadar Diri 2 km Persoonlijke aandacht en deskundigheid
MoveFit Personal Training MoveFit Personal Training 2 km MoveFit Personal Training biedt trainingen aan in groepen en individueel. Ook kunt u ...
Openluchtzwembad Natnatnat Openluchtzwembad Natnatnat 3 km Van mij krijgt het openluchtbad in Zwolle zeker 5 sterren.. Ik kwam hier vroeger als ...
Landstede Sportcentrum Landstede Sportcentrum 3 km Vandaag heeft zoon een trainingsdag gehad met andere kinderen bij/met spelers en coac...
Sportpark Mastenbroek Sportpark Mastenbroek 4 km Zie er nooit mensen sporten alleen kinderen spelen
Recensies
Afgelopen vrijdag bij en via Skischool Leenman de bbq catering tijdens het bedrijfsfeest van Finanxe mogen verzorgen in een geweldig gezellige Oostenrijkse skihut setting. De gasten hebben zichtbaar genoten van het skiën en de ski-instructie en ook het eten konden ze goed waarderen! Super om zo’n geweldig positieve SAMENwerking met Skischool Leenman te hebben!!! Op naar de volgende samenwerking!!!
Altijd een vriendelijk onthaal, en ze weten de namen van de kids na al die tijd nog. Ook tijdens de lessen gaan ze super leuk met de kids om, en ze leren er heel veel..
Afgelopen weekend hebben wij hier ons personeelsfeest gehouden. Dit was een groot succes! Duidelijke afspraken met uitstekende communicatie van te voren. Ter plaatsen was het erg gezellig aangekleed en vriendelijk personeel / ski-lerares. Het stamppot buffet was ook heerlijk! Al met al een top locatie om een personeelsfeest te houden.
Superleuke les gehad.
Hele goede voorbereiding voor de wintersport waardoor je met meer vertrouwen en techniek naar de sneeuw gaat. Goede en behulpzame leraren. Door de inrichting kom je al helemaal in de stemming. Gemoedelijke sfeer. Geschikt voor beginners en gevorderden.
Een ontzettend leuke eerste ski ervaring gehad. Een echte aanrader voor een les maar ook voor een feestje.
Wij zijn al weer begonnen met ski-lessen, en het is elke week erg gezellig !!! Ennnnnnn, waar het om gaat, je leert erg goed skiën en snowboarden. Kortom je moet gewoon voor Ski-les naar Ski Centrum Zwolle gaan !!!
Ook voor de ervaren skiër heel waardevol! De sfeer is ook top en de mensen super aardig. Aanrader!
Erg leuk ingericht, het lijkt wel of je op vakantie bent ; Een aanrader ter voorbereiding op je ski vakantie
Leuke mensen en goed verzorgde lessen, top!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Indoor Ski Centrum Zwolle met het openbaar vervoer


Zwolle, Katerdijk/Blaloweg 200 meter
171
641
71
74
Zwolle, Katerdijk 200 meter
199
210
5
664
Zwolle, Katerdijk/Blaloweg 260 meter
171
641
71
74
Zwolle, Katerdijk 260 meter
199
210
5
Zwolle, Deltion Campus 280 meter
1
11
609
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid