facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indoor Karting Hoogeveen

Info

Karting Lasergame

Adres: Marconistraat 14, 7903AG Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-233320
ln.neevegoohgnitrak@eitamrofni
Stad: Hoogeveen
Route: Marconistraat 14
Postcode: 7903AG



op zoek naar gerelateerd: indoor karting hoogeveen brand, indoor karten drenthe, kartbaan hoogeveen brand, karten assen, eigenaar kartbaan hoogeveen, karten emmen, karten drenthe, karten groningen
Recensies
Kartbaan ligt er verlaten bij, ik snap de sfeer niet en er brand een vreemd vreugdevuur
personeel niet allemaal even aardig, . uitleg bij baan was wel goed. geboekt voor kinderen, maar toen we kwamen moesten we een uur wachten, want hij had nieuwe klanten gekregen en omdat er minder verdient wordt aan een paar kinderen schoof ie ons gewoon door. andere bezoeker met zoontje had precies hetzelfde, die baalde behoorlijk. we hadden die tijd niet om uur extra te wachten en ik moest dus met teleurgestelde kinderen naar huis. wat dat betreft is groningen wel afspraak is afspraak. Kinderkarts gaan wel lekker snel, in groningen daarentegen kruipen ze over de baan. ... baan is verder goed en karts lopen lekker snel. zit ook geen groot snelheidsverschil tussen.
Afgelopen zaterdag heb ik hier twee heats gekart, tot zover prima verlopen die middag. Het personeel achter de balie was erg vriendelijk, tevens het personeel beneden op de baan die goed keek of je wel in de juiste kart zat qua postuur etc. Qua baan en kart is het in mijn beleving wel iets minder gesteld, de baan is relatief smal en de karts zijn re-de-lijk oud welke onderling van elkaar verschillen acceleratie/weggedrag. De baan an sich neigt snel "dicht te slippen" doordat de baan smal is, bij simpel oponthoud kom je als groep al snel stil te staan. Wel wil ik daarbij zeggen dat ondanks de baan smal is, deze wel uitdagend is! Het inhalen komt op deze baan daarom ook vrij precies wat het ook wel weer spannend maakt. Op gebied van Horeca is het allemaal prima geregeld, ziet er mooi uit en ook nog wel gezellig! Ten opzichte van eerder zijn ze er op vooruit gegaan. Ik kom zeker nog een keer terug! :
Entourage is verouderd. Personeel was niet echt heel klantvriendelijk en klantgericht. 1x was 1 van onze karts niet goed, ging na de rondes ook direct naar de monteur. Maar door dit voorval niet geweldig kunnen karten de eerste ronde. Geen enkele competentie oid. Ook de communicatie tussen het personeel is zeer matig. Zo waren onze portemonnees ineens weg was ingeleverd bij het personeel en mochten we zelf naar gaan zoeken. Niet echt klantvriendelijk. Wel leuk gekart, maar voor ons de volgende keer niet meer indoor karting Hoogeveen.
Karten zelf is erg leuk. Personeel op de baan is fantastisch! Personeel bij de balie/bar niet zo. Kregen geen welkom gevoel. Karten aangeschaft via vakantieveilingen dus dat zal er wel mee te maken hebben. Geen reclame en wij komen er dus ook niet weer.
Een erg bochtig en uitdagend parcourse, inhalen is hier een ware kunst. Niet elke karts is hetzelfde qua snelheid en bestuurbaarheid, maar dat mag de pret niet drukken. Personeel was vriendelijk en we hebben dan ook een mooie avond gehad. Hoe meer heats je rijdt hoe goedkoper het per heat is. Wij hebben drie heats gereden voor een totaal van 37,00 euro. Het is wel wat vreemd dat personeel mee kart in heats waar je als klant voor hebt betaald. Ze staan daarmee namelijk ook meteen in de uitslag.
Wij waren met een gevarieerde groep jongens, meisjes, mannen en vrouwen. Er was weinig uitleg en men was niet klantvriendelijk. De karts waren oud. De eigenaar had zich 30 euro vergist in de eindrekening ?Dankzij 1 van onze oplettende nichtjes kwamen we daar al snel achter. Kijk dus goed uit als je betaalt en reken het na.
Noujah zeg bel net voor een afspraak om te lasergamen..want het karten hebben we al een aantal x gedaan en is prima verder maar het lasergamen was er ook erg leuk..wilden we met ons gezin heen id vakansie...zijn helaas maar met zn 4 tjes maar het advies is vanaf 5 pers. maar ik heb maar 2 kids en 1 man..ja maar onze baan kost ook verlichting en de pakken moeten aangezet worden..Ik: "ja dus" ?..tis een advies en kan er geen 5 persoon bij toveren..ja mevr maar ..BLABLA..ik zeg weet je wat reserveer ik toch lekker bij iemand anders..dan is je baan die middag toch uit en heb je helemaal geen inkomst van ons die middag...is helemaal goed mevrouw zegt ie..en ik wilde nog wel 2x 17,_ p.p reserveren...Eikel..Sorry vanaf nu ga ik dit egens anders zoeken..dag Kartplaza!!..ik dacht dat ze vriendelijker geworden waren..zo haal je geen klanten binnen..
Wij hebben hier leuk gekart, helaas wel een gewonde daarom hierbij enkele noodzakelijke tips. 1. De karts hebben geen gordels! 2. 1e ronde wordt geen tijd opgenomen, rij daarom eerst rustig in. 3. De karts hebben geen gordels! 4. Bij een botsing kun je uit de kart schieten met alle gevolgen van dien. 3. Bij vragen / suggesties achteraf krijg je geen reactie .
Karten was daar leuk personeel op de baan was goed. Maar de eigenaar minder, wij hadden kaarten via vakantieveiling en ik kreeg de indruk dat de eigenaar daar niet zo blij mee was. Dan moet je daar als bedrijf niet aan mee doen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid