facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indoor Jump - trampolinepark

Indoor Jump - trampolinepark

Info

Wij zijn een indoorspeeltuin en trampolinepark in één.

Feestje? € 13,50 *all-in incl funbowlen

Overdag t/m 11 jaar (2-5/6-11 afwisselend op trampoline)

Geschiedenis

we zijn een indoorspeeltuin en trampolinepark in één!
Overdag zijn we geopend voor de leeftijd t/m 11 jaar!
Ook zijn wij op zaterdag avond open vanaf 8 jaar met begeleiding en vanaf 12 jaar zonder begeleiding. In de vakanties zijn we ook div. andere avonden open.
Kijk op www.indoorpretpark.nl voor meer informatie en voor de openingstijden.



"Regelmatig aangepaste tijden en tijdsblokken.Kinderfeest?? Bel 0103133830 om te reserverenMinimaal 5 kinderen met feestpakket, vooraf gereserveerd, jarige krijgt gratis Trampolinepark jumpsokken en eigen taart mag mee13 t/m 17 jaar geen toegangEigen eten/drinken niet toegestaan.TRAMPOLINEPARK + INDOORSPEELTUIN + GLOWinthedarkGOLF + 1 X POTJE FUNBOWLENvoor 1 prijs! € 11,95 incl. Ijs of Slush Online reserveren!1 volwassen verplicht € 2,49 incl. Kopje koffie, thee of w. chocoSpeel en jump plezier overdag voor kinderen t/m 12 jaar Speciale jumpsokken verplicht € 1,50 of zelf echte jumpsokken meenemenVast tijdsblok.Informatie of FEESTJE reserveren?? 0103133830Natuurlijk hebben we wifi"
Adres: Dr Albertschweitzerdreef 435, 3146 AP Maassluis
Telefoonnummer: 010- 3133830
Stad: Maassluis
Route: Dr Albertschweitzerdreef 435
Postcode: 3146 AP



op zoek naar gerelateerd: trampoline park, trampoline park noordwijk, trampoline park kerkrade, trampoline park maastricht, trampoline park limburg, trampoline park kortrijk, trampoline park limburg belgie, jump xl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Indoorpretpark Maassluis Indoorpretpark Maassluis 0 meter Echt een geweldige plek voor kinderen! Alles goed geregeld, schoon, toezicht en super...
Avonturis Maassluis Natuurspeeltuin Avonturis Maassluis Natuurspeeltuin 2 km Superleuke speeltuin! Wanneer wij er heen gaan is het altijd rustig, ligt er geen ro...
Ervaar Maassluis Ervaar Maassluis 3 km Ervaar Maassluis houd je op de hoogte van de leukste evenementen, bezienswaardigheden...
De Plukpolder De Plukpolder 4 km De Plukpolder wordt een prachtige plek met veelal eetbare bloemen en kruiden. De tuin...
Recensies
Echt een geweldige plek voor kinderen! Alles goed geregeld, schoon, toezicht en super vriendelijk personeel. Veel te doen voor kinderen, niet alleen een klimtoestel zoals bij de meeste speellocaties maar voor ieder wat wils: Trampolines, klimtoestel, airtrack turnmat, bowlen, tennis, etc. De horeca is ook heel goed geregeld, ruime keuze en snel geholpen. De prijs ook echt in verhouding, top!
Ontzettend leuke middag gehad! De kinderen alleen gezien als ze dorst hadden. Ontzettend leuk en vriendelijk personeel! Ontzettend fijn dat je zelf taart en fruit mee mag nemen. Kortom een echte aanrader! Wij gaan zeker terug!
Kinderen hebben een hele leuke dag gehad hier vandaag. Medewerkers erg vriendelijk. Heel veel verschillende speelmogelijkheden voor de kids. Eten en drinken ook gewoon prima wat betreft prijs kwaliteit. Entreeprijs lijkt wat aan de hoge kant maar als je kijkt dit is inclusief consumptie en zoals bovengenoemd is er zoveel te doen dus echt wel in verhouding ! Wij komen graag een keertje terug!
Leuke plek. Kinderen 7 en 10 jaar vermaken zich uitstekend. Veel afwisseling, dus genoeg te doen. Ik zou wel liever meer gezond eten op de menukaart zien. Als je dan geen eigen eten mee mag nemen, moet de keuze niet bijna alleen maar bestaan uit gefrituurd voedsel.
De catering is top, aan tafel bestellen met een qr code, snel gebracht. De kinderen vermaken zich prima, er is veel variatie, ze vervelen zich niet. Wij vermaken ons ook goed met badminton en tafeltennis :- ouders betalen €2,49, maar daar zit een muntje bij waarmee je gratis koffie of thee kunt krijgen, dus dat haal je er weer uit. Vriendelijk personeel! Wc’s ook goed schoon.
Een zeer fijn indoorspeelpark. Erg ruim opgezet waardoor het niet heel druk overkomt als dat het wel is. Je kan de drukte opzoeken, maar er zijn ook rustige plekken. Voor de kinderen is er veel afwisseling in speeltoestellen. Mijn kinderen hadden het erg naar hun zin. Het personeel is heel vriendelijk! Prijs/kwaliteitverhouding is meer dan goed! Als tip zou ik meegeven om op de kaart wat meer gezonde variantie aan te brengen.
Fantastische plek! Alle speelgelegenheden zijn goed verzorgd. Er is veel te doen en de prijs meer dan waard! Goede indruk gekregen en wij gaan vaker hier komen met de kinderen. Niet onbelangrijk= schouderklopje naar het personeel die het leuk houdt en vriendelijk is.
Niet klant vriendelijke kaartje met korting gekocht via tripper discrimineert op je hebt een goedkoop kaartje! Worden gelijk slecht behandeld. Waarop wij vroegen hoezo? Basin begin gelijk te schelden en lelijk te doen! Nooit meer terug komen hier.
Geen vrijheid, je wordt de hele tijd lastiggevallen ookal houdt je je aan de regels. Niet goed georganiseerd en weinig te doen. We mochten niet bowlen, toch hadden we nog tijd over. Onaardige medewerkers vooral.
Volgens de kinderen:Een heel leuk park, want je kan heel leuk springen, en fijne zones voor de kleintjes waar de grote kinderen niet in mogen komen. De airbag vinden ze heel leuk. Het is wel te warm volgens de kinderen en ze vinden het jammer dat de ouders niet mee mogen springen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid