facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indonesisch Restaurant Bintang

Indonesisch Restaurant Bintang

Info

Een Indonesisch restaurant waar nog traditioneel gekookt wordt!

Geschiedenis

Fijn dat u een kijkje komt nemen op onze site!

Restaurant Bintang is sinds kort begonnen in het rustige dorp Sevenum waar Kristila met hartelust voor de lekkerste gerechten kookt. Samen met haar man Ger worden smaakpapillen verwend met de geuren en smaken die de Indonesische keuken zo typeren. Het menu veranderd maandelijks om een grote verscheidenheid aan gerechten te kunnen aanbieden. Restaurant Bintang onderscheid zich door traditioneel te koken en uitsluitend verse ingrediënten en specerijen te gebruiken. Daar waar het eten traditioneel is gebleven heeft de aankleding een moderne maar gezellige uitstraling waar de Wayang u verwelkomt.

Mocht u met een groep komen dan kan er een lopend buffet gearrangeerd worden vanaf 9 euro pp. (excl drank).
Ook is het mogelijk om partijen of familiefeesten te houden bij ons, houd er wel rekening mee dat er 24 zitplaatsen zijn.
U kunt bij ons pinnen.


Kijk gerust op de website (recensies) om een idee te krijgen van wat u kunt verwachten, en laat een berichtje achter (hier of op de site).



Hopelijk tot gauw!



"Hartelijk dank voor de fijne jaren!Ons restaurant is per 3-7-2021 gesloten. Hartelijk dank voor alle fijne jaren!Kristila……………………………………..Al onze gerechten worden op traditionele wijze met verse ingrediënten voor u bereid. U kunt genieten van al het lekkers uit de Indonesische keuken in ons gezellige restaurant of bij u thuis indien u wilt afhalen.Indien u bekend bent met de Indonesische keuken dan weet u dat de bereiding veel zorg en tijd in beslag neemt, uw geduld wordt zeer gewaardeerd en uiteraard smaakvol beloond!"
Adres: Raadhuisplein 2, 5975 BK Sevenum
Telefoonnummer: +31 (0)77 467 06 76
Stad: Sevenum
Route: Raadhuisplein 2
Postcode: 5975 BK


Recensies
Lekker eten.....het eten is echt met liefde klaargemaakt
Heerlijk Indonesische gegeten bij restaurant Bintang in Sevenum. De Indonesische rijsttafel is echt een aanrader.
Leuke kleine eetgelegenheid. We hadden een Indonesische rijsttafel besteld voor 2 personen. Er zat geen nagerecht bij. Het duurde zeker 40 minuten voordat we aan de soep mochten beginnen. Hij was lekker, maar wel flink aan de zoute kant. Gelukkig hoefde we niet meer lang te wachten op de rest van het eten. De Nasi was heerlijk. De kleine porties opgediende stukjes kip waren een klein beetje te droog maar wel lekker. We misten buiten de salade toch wel de groenten. We betaalden voor de Indonesische Rijsttafel van 2 personen inclusief 3 pilsjes en een glas kraanwater €50,50. Al met al ben je een goede eter dan zullen alle schaaltjes en bordjes leeg zijn.
Een plek waar je het niet verwacht, in een klein Limburgs dorpje, heerlijk Indonesische keuken. Van buiten lijkt het een winkel, van binnen is het een sobere inrichting. Laat dat je vooral niet beïnvloeden. De rijsttafel is hier de standaard blijkbaar, als wij de kaart moeten geloven. Als deze aan tafel komt lijkt dit wat mager gezien het ongeveer 5 of 6 gerechten bevat. Ook hier geld, ga niet af op de eerste indruk. De kwaliteit en smaak van gerechten is geweldig. De gado gado was vol van smaak, de daging rendang heerlijk gekruid. Zeker een aanrader. Wij hebben liever 5 goede gerechten, dan 20 waar de smaak niet helder is. Let wel, de keuken waarschuwt vooraf dat door de traditionele bereiding, het enige tijd kan duren. De rijsttafel is hiervan uitgezonderd. Gezien wij met een 1 jarige waren, was enige snelheid geboden. Reserveren hebben wij wel gedaan voor de zondagavond, hoewel er gedurende de avond nog zeker plek was. Enige bijzonderheid, er werd geen alcohol geschonken toen wij er waren. Alcohol vrij bier was wel verkrijgbaar.
Vandaag afgehaald. Nasi, bami, rendang en een kip recept. De nasi was nat en smakeloos, de bami was iets beter. De rendang had weinig smaak en te kort gesmoord. De kip had op zich een goede smaak, maar veel te droog. En het was ook nog eens veel te duur. Waar ik woon zijn veel betere Indonesische restaurants die ook beter betaalbaar zijn. Hier voelde ik me afgezet.
We hebben hier zaterdag 13 januari gegeten met ons vieren. We hadden een reistafel besteld voor vier personen. Het eten is heerlijk alleen het eten was veels te weinig voor ons vieren. Er zat een ander paar met zijn tweeën te eten en die hadden hetzelfde gerecht en die hadden bijna net zoveel.
Qua smaak een dikke 10! Het eten smaakt zoals indonesisch eten hoort te smaken. Makanan ASLI, ENAK dan GURI! Maar het duurt wel wat lang voordat het eten eens op tafel staat. Het wachten is het zeker waard, alleen doen ze er in Indonesië niet zo lang over. Beetje last van jam karet? De huisgemaakte sambal is een aanrader als je van authentiek pittig houdt.
Dit is het eten wat je ook in een toko kunt halen heb zelf leren indisch koken van een Indisch vrouwtje dat smaakt beter en de portie's zijn klein "heel klein" zeker voor wat je betaalt was 41 euro kwijt voor een 2 persoons rijsttafel maar was net genoeg voor 1 persoon Jammer dit ik kom hier niet nog eens
Het is één van de weinige echt Indonesische restaurants die ik in de omgeving weet. Als liefhebbers van Indisch eten dus snel uitgeprobeerd. Klein, beperkte kaart, maar erg lekker gegeten, en aardige persoonlijke bediening. Alles vers, wel vrij lang wachten. Reken op ca €25,= per persoon, inclusief drankje.
Heerlijk gegeten bij jullie. Authentieke gerechten en een gezellige sfeer. De Ajam Rudjak was een beetje droog misschien vervangen door drumsticks e/o kippedijen. Wij komen zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid