facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indonesisch eethuis Wayang

Indonesisch eethuis Wayang

Info

De mystieke sfeer van Indonesië ervaart u in ons sfeervolle restaurant.

Geschiedenis

De mystieke sfeer van Indonesië ervaart u in ons sfeervolle restaurant. Anders dan de naam doet verwachten is het Indonesisch Eethuis Wayang een restaurant van klasse. De originele en perfecte presentatie van de Indonesische gerechten is de handtekening van eigenaar en chef-kok Rob Wendersteyt en het Wayang team. Door jarenlange horeca ervaring en het nostalgische familiereceptuur is het restaurant een begrip in de regio.

Het restaurant biedt plaats voor 32 gezellige gasten. Wilt u komen dineren n met een grote groep dan is het fijn als u dit van te voren aangeeft zodat wij onze tafelschikking kunnen aanpassen aan de grootte van de groep.

In onze afhaalvitrine heeft u altijd keuze uit 12 gerechten, aduh zoveel! De basisgerechten nasi, bami en witte rijst worden iedere week afwisselend aangevuld met huisspecialiteiten. Er zijn te veel gerechten om een keuze te maken. Daarom wisselen wij graag en laten u kennis maken met meerdere hemelse gerechten van Wayang. Een afhaalgerecht kost € 9,50 per persoon en bestaat uit één basisgerecht en vier specialiteiten naar keuze.

De basisgerechten en specialiteiten kunt u alle dagen vanaf 12.00 uur koud meenemen. Wilt u de gerechten graag warm meenemen is dat ook geen probleem! Vanaf 17.00 uur is het wijs als u de bestelling telefonisch doorgeeft, dan wint u circa 20 minuutjes wachttijd.

Tot snel!
Terlalu Cepat!



"Heerlijke authentieke Indonesische gerechten."
Adres: Walderstraat 15, 7241BH Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573-255088
Stad: Lochem
Route: Walderstraat 15
Postcode: 7241BH


Recensies
Op Moederdag Indisch eten box gehaald bij dit restaurant. De mensen daar zijn aardig. Het was eten was heerlijk gekruid. Helaas waren de porties rijst en bami in verhouding met de andere producten te veel.
Heerlijk eten en top service! Een echte aanraderEten: 5/5
Super lekker gegeten. Veel keus en daar zeker van geprofiteerd. Alles was top! Ook de service was super. Zeker een aanrader
Heerlijk vers bereid en smaakvol gekruid, volgens traditionele indonesische recepten. Hier gaan we zeker weten, vaker eten afhalen.
Vandaag een rijsttafel afgehaald en heerlijk gegeten. Ook de hoeveelheid voor 2 personen is ruim voldoende. Absoluut voor herhaling vatbaar. Scheelt mij ook in tijd want dan hoef ik het niet zelf te maken
Super fijne toko met ruime keuze en lekkere gerechten die elke keer weer dezelfde kwaliteit hebben, echt een aanrader
Helaas geen goede ervaring, sajor lodeh was echt weinig, geen kokossmaak te bespeuren. Wel een soort Coninex-mix . Veel rijst. En heel erg niet gaar. De bami was vettig en ook niet gaar Jammer
We hebben een Indische rijsttafel opgehaald en het was fantastisch! Het was echt heerlijk. Jammer dat we niet in de buurt wonen maar dit maakt wel onze vakantiedag op ons vakantiepark helemaal af.
Heel lekker gegeten. Linda en zoon zijn erg aardig. We hebben nog een loempia te goed. Deze waren ze vergeten bij de bestelling toe te voegen. Maar we komen zeker nog een x afhalen.
Het eten is heerlijk, de plek is uitnodigend, schoon en ziet er fraai uit. Het personeel is gastvrij en geduldig. Tegenvaller is dat het eten niet vers bereid is. Een flinke eter heeft niet genoeg aan een portie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid