facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indonesia Bandung

"Klein Indonesisch restaurant net buiten het drukke centrum gelegen, waar met liefde en vakmanschap mooie maaltijden worden geserveerd."
Adres: Hinthamereinde 34 , 's-Hertogenbosch 5211 PN, NL
Telefoonnummer: 073 820 0943
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Hinthamereinde 34
Postcode: 5211 PN


Openingstijden

Maandag: 12:00-21:30
Dinsdag: 12:00-21:30
Donderdag: 12:00-21:30
Vrijdag: 12:00-21:30
Zaterdag: 12:00-21:30
Zondag: 12:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: bandung indonesië bezienswaardigheden, bandung bandung city west java indonesië, bandung wat te doen, bogor indonesië, bandung inwoners, bandung bali, bandung vulkaan, kawah putih
Recensies
Vandaag voor het eerst bij Bandung afgehaald, het menu “banten” gegeten, een puur sateh menu. Heerlijk smaken, echt authentieke javaanse keuken. Het was verrukkelijk! Vriendelijke bediening, goede sfeer in het restaurant en ook nog eens ruime porties. We gaan hier zeker terugkomen!
Ik heb samen met mijn vader van 89 heerlijk gegeten. Wij zijn zeker bekend met de Indische keuken omdat mijn vader bij de Marine heeft gediend en zoals bekend is daar de rijsttafel beroemd. Wij koken dus veel indisch en hebben dus een smaak ontwikkelt, en moet dus zeggen dat de smaken bij Bandung erg goed zijn. Dus nogmaals, we hebben erg lekker gegeten. Kompliment.
Het was best goed eten en was 2 stokjes sate per rijsttafel dus bestelde ik dubbel meenemen..in een doos maar helaas totaal 2 stokjes sate voor 2 tafels, dan is €72 euro afrekenen hele dure sate of hele dure rijst! Jammer dit! Ik had 2x rijstafel duurste, en 1x portie Kambing die was prima .uitleg: 1x rijstafel, goed voor 2 personen meen uitgelegd te krijgen 2x stokjes sate dan denk ik van elk, vandaar dat ik dubbel heb besteld en verwachte dan 2x2+2, nog best prijzig maar dat kon ik nog begrijpen
Eten: Top Bediening: Top, gezellige babbel! Sfeer: Gezellig Top Prijs/Kwaliteit/Beleving: Top Vandaag voor het eerst in dit restaurant gegeten. Voor iedereen een absolute aanrader. De gerechten smaakten authentiek. Heeeeeeeeeerlijk!!! Vegetarische menuopties: Heel menu vegetarisch, Top.
Helaas wat een teleurstelling deze keer.... De Rijsttafel Bandung was wel heel lekker op de nasi goreng na voor €1,75 extra. Geen enkele toevoeging op ketjap manis na, waardoor je een donkere nasi kreeg. Had óók een hoop bijgerechten erbij besteld, wat eigenlijk de grootste teleurstelling teweeg bracht..... - telor belado, 2 hardgekookte eieren in een pikante sambal saus voor € 3,00 - pisang goreng, 5 stuks, ca 10cm, in een rare gladde en smakeloos beslag voor €4,00. - saté kambing, 3 stokjes lamsvlees, in een lekkere dressing, maar helaas zó droog en doorbakken dat je het bijna niet van de stokjes kon scheiden én gewoon niet te kauwen waren én dat voor €6,60. - 2 loempia's Waren per stuk nog kleiner als een Vietnamese uit een pakje van de Lidl of zo..... Zeker geen zelfgemaakte en dat voor €2,20 per stuk. - gado gado Acceptabele portie, maar helaas zó droog, dat je water moest toevoegen om het eetbaar te maken én dat voor €8,00. - nasi rames, Zelfde verhaal.....alléén met het verschil dat er bijna geen vleesgerechten of buiten de witte rijst andere toevoegingen waren én dat voor €12,50. Heb nog 3-4 andere dingen óók nog bijbesteld, maar volgens mij óók uit een pakje diepvries, maar in ieder geval niet uit eigen keuken.... Én dát allemaal voor €83,00. Zó jammer, want de 1e keer was alles zó super lekker. Hopenlijk is het de volgende keer wéér ouderwets lekker, maar durf géén bijgerechten meer te bestellen.... Afgelopen zaterdag middag voor het eerst een rijsttafel Bandung met een paar bijgerechten besteld. Was keurig op de afgesproken tijd klaar. Het was boven verwachting heerlijk. Inderdaad met authentieke smaken. Complimenten aan de Indonesische koks m/v!! De rijsttafel met ca 20 diverse gerechten was zeer ruim bemeten voor 1 persoon, dus heb er bijna 3 dagen van kunnen genieten, tegen een heel schappelijke/correcte prijs. Alleen de loempia en de spekkoek vielen wat tegen qua prijs/portie grootte. Dús een aanrader ook voor anderen en zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!
Een van de meest authentieke restaurants in de stad als het om Indonesisch eten gaat. Superaardige mensen en typische gerechten die smaken zoals ze horen te smaken. Met meer dan een half jaar verblijf in Indo in de kontzak en veel gegeten te hebben bij lokale straatstalletjes kan ik dat gerust zeggen. Koude Bintang on the side en spekkoek als toetje, selamat makan!
Authentiek Indonesisch eten. Genoten van de rijsttafel. Vegetarische menuopties: Een heerlijke vegetarische rijsttafel wordt daar geserveerd
Absoluut weergaloos! Alles is super vers, heerlijk gekruid en heel gevarieerd. Wij kwamen extra uit België voor een lekkere visrijsttafel en zijn zeker niet teleurgesteld. En: service with a smile! Vegetarische menuopties: Er staat ook een vegetarische rijsttafel op het menu.
Super lekker gegeten!!! 5+ : het was onze eerste keer net verhuisd maar zeker niet de laatste!
Met 3 kritische Indo's aan tafel en 2 verschillende rijsttafel menu's genomen. Ze hebben de test goed doorstaan. De gerechten smaken authentiek. Het eten was meer dan voldoende voor ons. Zelfs de koffie was ok. Het was op dinsdagavond niet druk enkele tafeltjes bezet en er werd geregeld afgehaald. Het was eenvoudig in de buurt parkeren en zelfs gratis op bepaalde avonden. Kortom een aanrader voor de lekkerbek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid