facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indigo

Indigo

Info

Biologisch en lokaal Café en restaurant in Schipluiden.

Geschiedenis

Indigo vind je in Schipluiden - de groene achtertuin van Rotterdam, Delft en Den Haag. Indigo staat voor gewoon, gezellig en gezond. We serveren koffie, lunch, borrel en diner. Wij gebruiken natuurlijke en lokale producten. Zo van het land vers op je bord!

Ideaal voor fietsers, wandelaars of even bijpraten met je dorpsgenoten.
Iets te vieren? Indigo is geschikt voor partijen tot 50 personen.

Het pand van Indigo was ooit een kerkje, daarna werden er auto's gerepareerd in garage Digo. In 2009 opende Dirk en Tilly Post restaurant Indigo.

Adres: Singel 6, 2636 CS Schipluiden
Telefoonnummer: 015-3805787
Stad: Schipluiden
Route: Singel 6
Postcode: 2636 CS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Reviews Indigo Schipluiden, Restaurant Schipluiden aan water, Lunch Schipluiden, Indigo kleur, Biologisch restaurant Delft, Kerstbrunch Westland, Hodenpijl, Raadhuis Schipluiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Op Hodenpijl Op Hodenpijl 1 km Fijne plek voor een kop koffie of thee. Ieder mens is welkom.
Recensies
Heerlijk gegeten en genoten van een 3 gangen verrassingsmenu. Veel ingrediënten worden geteeld in de kas achter het restaurant. De sfeer voelt als een warme huiskamer en de bediening is vriendelijk en alert. Zeker 5 sterren waard en een toekomstig bezoek!
De Appeltaart was oud en de Worteltaart was meer een soort slagroomgebak.
Een origineel restaurant in een gebouw waaraan het te zien is dat het als kerk gebouwd is en later een garage is geweest. De sfeer is er erg fijn, zowel door de bediening als door het interieur met veel tweedehands spullen. De gerechten zijn heerlijk. Dat de ingrediënten voornamelijk biologisch zijn en/of uit de buurt komen maakt het alleen nog maar beter. Hierdoor is er geen vaste menukaart, maar op de kaart van die dag is er voldoende te kiezen.
Heerlijk gegeten! Aangenaam verrast, vooral omdat het de vegetarische proeverij was. Had ik niet verwacht, maar echt top!
Héérlijk gegeten en afgesloten met een knaller van een toet... Sfeervol restaurant, leuke vlotte bediening en uitstekende kok. 2 terrassen, eentje aan de voorkant en eentje achter in de veranda. Wat wij leuk vonden is dat de serveerster zo goed op de hoogte is van wat er gebeurt in de keuken en enthousiast verteld over de produkten. Wij komen zeker weer!
Eerste bezoek aan Indigo. Ten eerste keek ik mijn ogen uit in dit fantastische gebouw. Vervolgens brood en smeersels en ik nam alleen vegetarische gerechten. Alles was echt heel lekker en ik ga zeker weer.
Wij waren hier voor een lunch. Schipluiden is een leuk dorp voor een wandeling en op het terras voor restaurant Indigo was het lekker zitten. De lunchkaart is niet al te groot en dat maakt het kiezen makkelijker. Hoewel??? Op aanraden van de eigenaar gekozen voor de clubsandwich, zeker niet het duurste op de kaart maar erg lekker. Mijn tafelgenoten gingen voor de pullen chicken, ook prima. Met een biertje en een wijntje was het af. Als toetje was er huisgemaakt schepijs en appeltaart. Al met al een aanrader.
Sfeervol ingericht, vriendelijk personeel en het eten was klasse, met veel smaak en fantasie klaar gemaakt en opgediend, voor een heel redelijke prijs. Een aanrader om vaak terug te gaan, helaas voor ons 140km van huis.
Heerlijke plek om even bij te kletsen onder het genot van een kop koffie.
We haalden hier een dinerbox tijdens de lockdown in januari 2022. Bevlogen, enthousiaste, klantvriendelijke en gezellige eigenaar. De kwaliteit is erg goed. Smakelijk en creatief. Schipluiden is voor een etentje buiten de deur voor ons iets te ver maar anders zouden we dat zeker doen. Voor iedereen die daar in de regio woont: ga er eens een keer genieten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid