facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indianenbos

Indianenbos
Adres: 3852 Ermelo, Nederland
Telefoonnummer: 0341 552 200
Staat: Gelderland
District: Ermelo
Stad: Ermelo


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Een leuke kinderspeeltuin vlakbij Ermelo met verschillende speeltoestellen. O.a. Met een kabelbaan, schommels en een waterpomp met loopbrug.nnNeem je picknick kleed mee en de kids vermaken zich wel enige tijd.nnTop: veel speelruimtenTip: uitbreiden met speeltoestellen
Leuke natuurlijk plek om even met de kinds uit te razen. Let op, er zijn geen toiletten of andere faciliteiten aanwezig.
Lekker met de Kids wezen spelen, ze hebben nu diverse dingen vervangen . Waaronder de doelen, timmermans oog hebben ze niet gehad gezien de boel Schots en scheef staat. Ook wellicht besparing op materiaal dikte gedaan gezien de iele maat wat gebruikt is. Beetje jammer. Review was 4 ster maar nu nog maar 2.
Heerlijk was het daar, als de tweeling bij ons in Ermelo zijn dan willen zij graag naar het speel- bos mij onze bos-tas vol lekkers. Het wordt goed onderhouden mijn compliment aan de gemeente Ermelo.
Leuke speelplaats. De kinderen kunnen heerlijk spelen en voldoende ruimte voor een picknick. Ik vond het alleen jammer dat er geen sanitair mogelijkheid is zoals mobiele wc. We moesten daardoor eerder weg. Ik heb er zelfs geld over voor een hygiënisch toilet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid