facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor India Port

India Port

Info

India Port is an authentic Indian restaurant in the beautiful city centre of Utrecht.. when in town come by to experience a truly Indian night!

Geschiedenis

India Port is an authentic Indian restaurant which offers traditional dishes with high quality and subtle flavours of India. Our chefs use exclusive fresh Indian herbs and spices to prepare fragrant dishes and offer varieties of mouthwatering grilled dishes from the Tandoor.



"We are an Indian Tandoori restaurant located at a scenic place at the Oudegracht in Utrecht. We serve culinary Indian curries & delicately marinated pieces of meat from the Tandoor with fresh nans.We believe in our warm hospitality & aim to give our guests an unforgettable experience of this beautiful country in a contemporary Indian ambiance. Our menu card represents the vastness of the country by serving a wide range of dishes to please all palettes from mild to spicy with plenty of options in vegetarian and non- vegetarian dishes.We believe in serving good quality, therefore only use fresh products & use our own prepared blend of ground spices. Our chefs create all dishes with love, passion & finesse for our guests."
Adres: Oudegracht 144 , Utrecht 3511 AZ, NL
Telefoonnummer: 030 233 2666
ln.tropaidni@ofni
Stad: Utrecht
Route: Oudegracht 144
Postcode: 3511 AZ


Openingstijden

Maandag: 11:00-23:00
Dinsdag: 11:00-23:00
Woensdag: 11:00-23:00
Donderdag: 11:00-23:00
Vrijdag: 11:00-23:00
Zaterdag: 11:00-23:00
Zondag: 11:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: india port menu, india port ouderkerk aan de amstel, india port amstelveen, india port utrecht, india port aan de amstel, restaurant india port a/d amstel, india port ouderkerk, iens india port
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gandhi Gandhi 58 meter In vergelijking met andere Indiase restaurants is dit de minste waar we geweest zijn....
TAJ Mahal India's TAJ Mahal India's 233 meter Ik had medelijden met de buitenstaanders die niet konden zalig eten De aangesproken b...
Surya Surya 283 meter Lekkere Indiaas en Nepalees gerechten. Wel een tikje prijzig, maar dan zit je hartje ...
Restaurant Namaskar Restaurant Namaskar 383 meter Erg goed Indiaas restaurant met super leuke bediening!
Krishna Vilas Krishna Vilas 795 meter Vers, zeer vriendelijk geprijsd en zo smaakvol dat je niet door hebt dat je vegetaric...
Recensies
Beetje matige ervaring bij India Port gehad we konden nog net een plekje bemachtigen op het terras en het viel ons op dat personeel in normale kleding stond te serveren + geen nederlands sprak Als je wat langer op het terras zit dan wordt het wel duidelijk wie de waitresses zijn, maar goed mooi is anders. We bestelden een Rogan josh, Cheese Naan en Tandoori Mixed grill...toen de gerechten aan kwamen viel het me wel op dat de curry kwantiteit weer echt weinig was na zo'n klein kommetje Curry had ik serieus nog steeds trek...maar goed we hadden het gedeeld en we hadden we nog een Tandoori mix. De Rogan Josh vond ik op smaak niveau niet zo spannend...weinig smaak en niet zoals ik het gewend zoals bij de andere Indian restaurants. De Tandoori mixed grill was wel lekker, maar de teppan was niet heel erg warm waardoor de stukjes ui niet allemaal gekookt waren. De smaak was een beetje zuur/lemon-ish en dat was erg lekker met al dat vlees...wat mij betreft de beste dish van ons avondje.
We hebben lekker geborreld op een zonnige zaterdag. Borrelplank met indische hapjes was heerlijk. Personeel was ook vriendelijk.Eten: 5/5
Erg teleurstellend! Wij hadden gereserveerd om 20:00. Toen we aankwamen, moesten we eerst een kwartier wachten in een andere ruimte. Dat noem ik geen reserveren. Vervolgens duurde het ook ontzettend lang voordat we eindelijk konden bestellen. We waren al drie kwartier binnen, voordat we eindelijk de drankjes kregen. Het glas wijn was qua hoeveelheid veel te weinig. Het eten kwam uiteindelijk ook erg laat. Het eten was lekker, maar de hoeveelheid eten was ook veel te weinig, zeker voor wat je ervoor betaalt! Voor ons nooit meer hier!
Met een groep van 12 personen aangeschoven. Vriendelijk personeel. Er werd voorgesteld om verschillende gerechten op tafel te laten zetten ipv ieder voor zich. Afgesproken voor- en hoofdgerecht. Eten was redelijk en net genoeg voor ons. Nu komt de rekening en er staan 36 gerechten op ipv de verwachte 24 of minder wat normaal is wanneer je gerechten deelt. Dit voelt als oplichting. Vooral ook omdat er niet super veel eten was. Rijst was bv veel te weinig voor 12 personen. Rekening maar betaald maar kom hier nooit meer.
Lekker gegeten . We moesten wel lang wachten op het eten . Service was verder prima.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten op een rustige dinsdagavond, aanrader voor Indiaas eten in Utrecht. Vriendelijke bediening, restaurant wordt gerund door een familie en de chef kwam zelfs nog even langs onze tafel lopen om te vragen of alles naar wens was bij ons hoofdgerecht. We hadden verschillende curry's die erg lekker waren, maar spicy is ook echt spicy waarschuw ik alvast. Echter zeker niet minder lekker daardoor! Naan was misschien wel de lekkerste die ik ooit gehad heb. Enige minpunt is dat ik hier eerder wel eens geweest ben toen het heel druk was, en dan is de kwaliteit ietsje minder, maar onze ervaring nu was fantastisch! Vegetarische menuopties: In de Indiase keuken is vegetarisch vaak redelijk makkelijk te doen, dus genoeg opties op het menu. Rolstoeltoegankelijkheid: Het restaurant bevindt zich aan de gracht en lijkt alleen per stijle trap te bereiken, dus niet erg rolstoelvriendelijk helaas.
Niet zo een leuk restaurant. We waren er rond half 7 en om kwart voor 9 kwam het hoofdgerecht. Personeel spreekt geen nederlands, en ze komen tussendoor ook niet vragen voor extra drinken oid, laat staan even een update geven wanneer het eten komt. Het eten zelf was overigens prima, de cocktail was lekker maar een beetje overpriced! Als je in het eerste gedeelte van het restaurant zit is het over het algemeen ook best koud gezien de deur vaak open gaat. Wellicht kunnen de buitendeuren ook dicht zodat er een luchtsluis ontstaat.
Zeer onvriendelijk,chagrijnig personeel. Serveerster vertelde zelfs dat ze liever thuis zat dan daar moest werken. 17.30 een tafel gekregen, 19.30 kwam pas eten! 3 koppels die na ons binnen kwamen kregen nog eerder hun diner. Schaaltjes curry/rijst waren halfvol. Ronduit belachelijk! Nooit meer!
Erg lekker, leuke sfeer en bediening was top. Met zijn 9 hier gegeten, niet a la carte maar we lieten ons verrassen. Een echte aanrader.
Komen al 15 jaar hier vanuit Amsterdam, alles is supergoed! Eten, service vriendelijk, netjes, etc., locatie, niks op aan te merken. Vijf sterren zijn te weinig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid