facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Independent Project-Stoffering

Independent Project-Stoffering

Info

Sinds 1995 het adres voor leveren/plaatsen van minerale en PU-gietvloeren, PVC, Parket, Tapijt(tegels), Marmoleum etc., raamdecoraties en binnen- en buitenzonwering.



"IPS in Culemborg is een familiebedrijf dat al tientallen jaren een uitstekende naam heeft op het gebied van raamdecoratie en vloeren. Wij verkopen prachtige kwaliteitsproducten van Europese topmerken.Gordijnen op maat gemaakt plus extra service zoals gordijnrails monteren en gordijnen ophangen. Een kort overzicht van de verschillende gordijnen merken in ons assortiment. De Ploeg, Kendix, Holland Haag, Interstil, Kobe, Kvadrat en raamdecoratie van Zonnelux.Wij hebben een vloer voor iedereen, in elke kleur en voor elke toepassing. PVC vloeren, gietvloeren, tapijt, houten vloeren, linoleum vloeren, laminaat vloeren en een prachtige collectie vloerkleden.Merken: Arturo, Forbo, Tarkett, Ambiant, Moduleo, Solidfloor, Marmoleum, Ege Carpets,"
Adres: Textielweg 18d, 4104 AM Culemborg
Telefoonnummer: 0345514953
Stad: Culemborg
Route: Textielweg 18d
Postcode: 4104 AM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kleed mijn huis aan Kleed mijn huis aan 0 meter Interieuradvies aan huis. Vloeren, gordijnen, binnenzonwering, behang, verf en vloerk...
Loominance- Fine Arts by Sylvia van Opstall Loominance- Fine Arts by Sylvia van Opstall 2 km Fine Arts by Sylvia van Opstall
Recensies
Top vloeren en Top Service! Wij kregen lekkage en alles stuk, IPS komt langs , hebben de juiste expertise en lossen het samen met je op. Ik heb al diverse vrienden bij hen vloeren laten kopen en allemaal dezelfde positieve feedback.
Heel blij dat wij voor dit bedrijf hebben gekozen voor alle raamdecoratie van ons nieuwe huis ! In de winkel is de sfeer heel prettig en er wordt echt heel erg met je meegedacht wat bij je wensen past/mogelijk is. Door een productievertraging bij de gordijnen voor de woonkamer heeft Corine ons aangeboden voor een alternatief te gaan en hoe ze het voor elkaar heeft gekregen weten we niet, maar een week later kon alle raamdecoratie worden opgehangen. Haar belofte dat we voor de kerst er netjes bij zouden zitten was daarmee ingelost, top !!!!!!
Onze complimenten voor de wijze van oplossen van een probleem bij een gietvloer. Het eindresultaat mag gezien worden! Prettig contact en geen discussie over oorzaak en schuld.
Uitgebreide showroom, vakkundig personeel, denken echt met je mee en heel belangrijk...komen afspraken ook echt na. Oplossingsgericht en ook de nazorg is uitstekend. Prima partij om eea uit te laten voeren!
Wij zijn erg blij met onze raamdecoratie en screen aangeschaft bij IPS. Deskundig, vriendelijk en meedenkend bij het maken van de keuzes voor in ons nieuwe huis. Alles werd vakkundig ingemeten en gemonteerd. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid