facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor INCONTO

INCONTO

Info

Smidsvuur 12, 2421 MP Nieuwkoop
0172 - 52 52 72
www.inconto.com

Geschiedenis

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software.

Meer dan vijftig organisaties met duizenden gebruikers hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen.

De ontwikkeling van de INCONTO software vindt plaats vanuit meer dan 1000 jaar inkoopervaring van medewerkers van de inkoopdienstverlener Emeritor met al haar specialisaties.

De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van de systemen gebruik te maken.



"INCONTO is uw assistent voor al uw backoffice zaken. Wij helpen uw organisatie met het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het efficiënt inrichten van de onderliggende bedrijfsprocessen. Onze missie is uw organisatie weer de controle teruggeven, zodat uw medewerkers zich kunnen richten op hun kerntaken.Wij doen dit door uw organisatie te helpen met de inrichting van de processen behorende bij contractmanagement, inkoop en factuurverwerking. Het houdt echter niet op bij de inrichting. De stap erna nemen wij ook voor onze rekening: ervoor zorgen dat deze processen werken. Waar de traditionele bedrijfsconsultant stopt, gaan wij verder."
Adres: Transportweg 9D, 2421 LT Nieuwkoop
Telefoonnummer: +31 85 018 5725
Stad: Nieuwkoop
Route: Transportweg 9D
Postcode: 2421 LT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NCN Capital NCN Capital 1 km NCN Capital is born and raised out of 20 years of functional, tactical and operationa...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid