facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Incido

Incido

Info

Grafisch adviseur, vraagbaak, steunpilaar en sparringpartner

Geschiedenis

Incido is méér dan een leverancier met kennis van zaken op grafisch gebied. Grafische dienstverlening is onze business, maar onze persoonlijke benadering maakt het vertrouwen.

Wij willen bewijzen dat wij ook uw vertrouwen waard zijn.
Niet alleen vandaag, maar ook op langere termijn!

Met méér dan 34 jaar parate kennis en ervaring in de grafische dienstverlening, besparen wij al 21 jaar tijd, geld en stress bij onze klanten.

Dat doen we bijvoorbeeld door kostenbesparing op o.a. drukwerk en door zorgen uit handen te nemen. Uiteraard met de garantie van een marktconforme prijs en het punctueel nakomen van afgesproken planning en kwaliteit.

Wij bieden u één aanspreekpunt voor uw complete grafische behoefte.



"Grafisch advies-, inkoop- en productieburo"
Adres: Liessentstraat 11, 5408 SB Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: (0413) 25 32 25
Stad: Volkel
Route: Liessentstraat 11
Postcode: 5408 SB


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 18:00
Dinsdag: 08:15 - 18:00
Woensdag: 08:15 - 18:00
Donderdag: 08:15 - 18:00
Vrijdag: 08:15 - 18:00

Recensies
Ze hebben voor mij de flyers, t-shirts en een jas bedrukt en de belettering van de auto en nu van de bus gedaan. De communicatie is top. Zeer goede service en ze denken echt goed met je mee. Super aardige mensen. Top bedrijf!
Onze contacten met Incido zijn altijd zeer plezierig geweest. Alle orders keurig en op tijd geleverd.
Incido heeft het ontwerp van de belettering van de auto gemaakt. De communicatie was helder en er werd echt met me meegedacht. Er werd ook meegedacht over de locatie waar ik mijn auto het beste kon laten beletteren. Ik ben super tevreden over de klantvriendelijkheid van Incido en ik ben zeer blij met het eindresultaat. :-
Incido is een bedrijf waar ze met je meedenken om een zo goed mogelijk product neer te zetten. Ze zetten graag een stapje extra voor hun klanten. Fijn team om mee samen te werken.
Louter positieve ervaringen, er wordt mee gedacht en afspraak is afspraak. Of je nu alleen 3D brilletjes wil laten bedrukken of een totaal concept nodig hebt het kan allemaal.
Hele fijne mensen om mee samen te werken. Ze denken nog meer met je mee dan dat ze eigenlijk hoeven te doen en zetten overal vaart achter. Daarnaast kunnen ze ook alles wat je nodig hebt voor je ontwerpen/maken. Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid