facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inbox Storage

Inbox Storage

Geschiedenis

Inbox Storage helpt je met de opslagruimte die het beste past bij jouw situatie, om jou zo snel mogelijk stappen voorwaarts te laten zetten. Wij slaan simpel en overzichtelijk je spullen op, zodat jij ruimte hebt voor verandering.

Hoe doen we dat?

Wij halen de spullen op en brengen ze bij je terug wanneer je ze weer nodig hebt. Alles regel je simpel en snel in onze Inbox-app, waar je 24/7 een overzicht hebt van je opgeslagen spullen. Opslagruimte 2.0 noemen we dat. We bieden verschillende, flexibele opslagabonnementen, zodat je altijd de opslagruimte hebt die bij jou past.

Meer weten over de app of over het halen, bewaren en brengen? Klik dan door naar de zo werkt het pagina. Heb je hierna nog vragen over het huren van opslagruimte bij Inbox Storage, bekijk dan eens de FAQ 's. Kom je er dan nog niet uit, of wil je een intake plannen met onze opslagspecialist? Bel dan onze klantenservice op 085-3030880.



"Eurobox Self Storage Gouda verhuurt opslagruimte aan bedrijven en particulieren in meer dan 30 verschillende formaten. U huurt al een ruimte vanaf 14 dagen. Zoekt u tijdens uw verbouwing, verhuizing of bedrijfsmatig een opslagruimte dan bent u bij Eurobox aan de Groningenweg 10 in Gouda aan het juiste adres!Eurobox Self Storage verhuurt ook het vervoer van en naar de opslagruimte, u kunt bij ons een aanhangwagen of een bestelbus huren. Eenvoudig en snel op hetzelfde adres te regelen!In de receptie kunt u ook terecht voor het huren van een postbus waar u 7 dagen per week uw post op kunt halen.Verhuisartikelen nodig zoals verhuisdozen of hoezen voor uw meubelen? Wij verkopen een volledig assortiment verhuisartikelen!"
Adres:
Telefoonnummer: +31 85 303 0880
Stad: Gouda


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Inbox Storage Waddinxveen, Inbox Storage review, Inbox Storage contact, Inbox storage vacatures, Inbox Storage Amstelveen, Inbox Storage Amsterdam, Inbox Storage bodegraven, Inbox Storage BV
Recensies
Netjes geholpen. Kon een paar boxen bekijken voor ik besliste. Goede aanbieding 3 maanden gratis bij 6 maanden huren. Zag er schoon en netjes uit. Grote liften en transportmiddelen aanwezig. Met code bijna altijd toegang.
Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uitspreken voor de fantastische opslagervaring die we hebben gehad bij Eurobox. Jullie waren zo aardig, vriendelijk en behulpzaam gedurende het hele proces, van het huren van de opslagruimte tot het ophalen van onze spullen. Het was een plezier om bij jullie klant te zijn en we waarderen jullie professionaliteit enorm. We zullen Eurobox opslagruimte zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en kwalitatieve opslagoptie. Nogmaals hartelijk dank!"
Wat een mooi verdienmodel heeft deze verhuurder van ruimte! Als je 6 maanden een ruimte huurt krijg je 50procent korting zodat de huur voor de kleinste ruimte uitkomt op 27,50 euro per maand. Tegenover de concurrentie is dit revolutionaire verdienmodel ongekend populair.
Zeer snelle reactie op mail, keurig te woord gestaan aan de telefoon en op locatie een rondleiding met duidelijke uitleg. Prachtige opslagruimtes in diverse maten, eerlijke prijzen incl. verzekering. Vriendelijke en zeer behulpzaam personeel / manager. Keurige aanhanger welke ook te huur is voor een zeer schappelijke prijs. Er is eventueel ook een bus met laadklep te huur. Ik ben blij met de opslagruimte. DANK.
Top locatie… makkelijk bereikbaar en super goed geholpen. De manager santa was heel vriendelijk en heeft me met een mooie actie goed erdoor geholpen. Bij de eerste 100 klanten geen borg en de eerste 2 maanden gratis huur zorg dat je er net zo snel bij bent als ik
Topbedrijf! Top manager Santa! Goede uitleg gekregen, met rondleiding. Locatie is ook prima en alles ziet er nieuw en schoon uit in tegenstelling tot wat wij bij andere bedrijven hebben gezien. Zeker aan te bevelen.
Top locaties in Leiden en Gouda super goed te bereiken, vriendelijke mensen die er werken! Betaalbare mooie boxen en niet te vergeten een hele goede aanhanger te huur tegen een hele mooie prijs! Fijne service ook ik zeg totaal pakket of aanhanger huren ga dan hier naar toe
Waanzinnig entree...echt mooi hoe het is ingedeeld. Als je het terrein op rij dan zie je al dat het professioneel is opgezet. De manager Santa die mij geholpen heeft was naar mij toe heel erg vriendelijk en erg behulpzaam met mee denken van de benodigde ruimte.
Het is een heel mooi gebouw. Ook zijn ze heel aardig zoals de manager genaamd Santa. Ze helpt wanneer het nodig is. We hebben ook een opslagruimte gehuurd. Goede prijs ook is de binnenkant goed groot. Zeker een aanrader
Uitstekende lokatie voor tijdelijke opslag tijdens verbouwing. Aantrekkelijke introduktie-aanbieding zonder verplichtingen. Perfect geholpen door locatiemanager Rick.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid