facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inbalanz-coaching

Inbalanz-coaching

Info

InBalanz-coaching helpt je meer inzicht te krijgen in jezelf. Je leert patronen herkennen en te doorbreken. Van daaruit kun je gerichte keuzes gaan maken. Keuzes vanuit je hart. Je komt weer in je kracht. Aan Geluk kun je werken!

Geschiedenis

Veranderen vanuit je eigen kracht!

Inbalanz-coaching biedt intuïtieve coaching.

Als coach betekent dit dat ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens de kwaliteiten en antwoorden in zich heeft om zijn eigen wensen te kunnen realiseren. Echte veranderingen komen van binnenuit.

In onze westerse cultuur zijn we erg gericht op zaken buiten onszelf. We hebben het druk met ons werk, onze relaties en contacten en maken te weinig tijd om bewust de verbinding met onszelf te ervaren. Er is vaak een grote dis-balans tussen ons denken en hoe we ons voelen.

Velen van ons zijn het contact met zichzelf verloren. We zijn verleerd om naar ons gevoel te luisteren en om op onze intuïtie te vertrouwen. Dat is jammer, want als je leeft vanuit je gevoel gaat je leven er anders uitzien. Denk maar eens aan beslissingen die groot of belangrijk voor je waren. De aankoop van een nieuw huis of die nieuwe baan. Het VOELDE goed, dus je ging ervoor. Dat gevoel kun je ook inzetten in je dagelijks leven.

Tijdens de coaching stappen we even uit de gedachtestroom en kijken eerlijk en zonder oordeel naar dat wat er is, wat wij voelen.

Als coach begeleid ik door te luisteren, voelen en vragen te stellen waardoor je op een andere manier naar jezelf en situaties gaat kijken. Ik zal je uitdagen om in beweging te komen op jouw eigen manier. Je leert patronen herkennen en te doorbreken en word je bewuster van je eigen keuze mogelijkheden.
Je ontdekt wie jij in essentie bent. Je komt weer in je kracht te staan. Je leert veranderen vanuit je eigen kracht.

Samen werken we aan jou doelstellingen. Dit kan o.a. zijn:
- verbeteren van je kwaliteit van leven op het gebied van relaties en werk,
- verminderen van stress,
- grenzen leren stellen,
- onderzoeken van je talenten,
- doorbreken van belemmerende patronen,
- omgaan met werkdruk.

Nieuwsgierig naar wat intuïtieve coaching voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Bel (06 55701875) of mail ([email protected]) voor een afspraak.
Meer informatie vindt je op mijn website: www.inbalanz-coaching.nl



Adres: Zijtak, 1251rr Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 55701875
Stad: Laren
Route: Zijtak
Postcode: 1251rr


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NLSAS NLSAS 1 km Nederlands samenwerkingsverband tussen artsen en schoonheidsspecialisten. Kijk voor m...
Recensies
Meerdere keren bij Petra geweest voor Reiki, het is heel erg ontspannend en laagdrempelig en daarom ook zeker geschikt voor kinderen. Een echte aanrader!
Aanrader, hele fijne begeleiding.
Deskundige en doortastende coaching. De mogelijkheid van Reiki bij Inbalanz is daarbij een mooie toevoeging. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid