facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor InAVate audio & video solutions

InAVate audio & video solutions

Info

InAVate audio & video solutions. Expert op het gebied van audio en video oplossingen. Mail ons voor een vrijblijvend advies!
[email protected]

Geschiedenis

InAVate is multidisciplinair en kan daardoor vrijwel alle opdrachten op het gebied van audio en video aan. Of het nu gaat om het inrichten van uw presentatieruimte met moderne presentatiemiddelen of het realiseren van kerk-radio en/of tv, wij verzorgen voor u het gehele traject vanaf aanvraag tot oplevering.
InAVate heeft al talloze toonaangevende en complexe audio en video installaties op haar naam staan en is VCA gecertificeerd. Wanneer u een opdracht bij InAVate plaatst bent u verzekerd van een goed werkende en betrouwbare installatie die past bij uw wensen en eisen. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij nagenoeg alle disciplines in eigen huis. We kunnen dus snel schakelen en hebben daardoor de flexibiliteit om zelfs de moeilijkste deadlines te halen.
Wij werken met een enthousiast team aan uiteenlopende opdrachten voor een gestaag groeiende klantengroep. Langdurige samenwerking staat bij ons centraal. Wij bouwen graag een langdurige vertrouwensrelatie met u op. InAVate maakt gebruik van haar opgebouwde ervaring en kennis om vernieuwende oplossingen voor haar klanten te bedenken en te implementeren. Oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw behoefte.



"InAVate audio & video solutions is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van audiovisuele oplossingen. Onze specialisatie ligt met name op het gebied van presentatie- en vergaderruimtes, live streaming, ICT, narrowcasting digital signage, video- en audioconferencing en ruimte reserveringssystemen.Wij doen wat we beloven!"
Adres: Florijnstraat 4d, 2988CL Ridderkerk
Telefoonnummer: 310884447800
Stad: Ridderkerk
Route: Florijnstraat 4d
Postcode: 2988CL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magna Cura Automatisering B.V. Magna Cura Automatisering B.V. 3 km Magna Cura verzorgt de kantoorautomatisering en telefonie voor bedrijven in het MKB.
Netflex BV Netflex BV 3 km Geweldig bedrijf om te werken! Veel kansen om door te groeien.
Van Hessen Horeca Automatisering Van Hessen Horeca Automatisering 3 km Beste Horeca automatiseerder van de benelux
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid