facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inaria NL

Inaria NL

Info

Inaria is een aanbieder van sportkleding. Met een sterke focus op design en functie zorgt Inaria ervoor dat je als sporter altijd vooruit kan in de strijd!

Producten

Sportkleding, Voetballen, Trainingsmateriaal, Casual kleding



"Toko Noor Nieuw-Vennep is een Indonesisch afhaalrestaurant. U kunt bij ons terecht voor de lekkerste authentieke Indonesische gerechten."
Adres: Haverstraat 71, 2153GD Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-823071
ln.airani@ofni
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Haverstraat 71
Postcode: 2153GD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
braid amsterdam braid amsterdam 723 meter Braid Amsterdam is a Dutch based clothing brand, that bridges the gap between fashion...
Recensies
top eten hier! meneer altijd enthousiast en je betaald zeker geen hoofdprijs!
Heel leuk dat we zo'n leuke Toko in ons dorp hebben
Leuke toko, aardige mensen en goed eten. Mega porties voor weinig geld. We komen hier zeker terug.
Verrukkelijk eten en hele vriendelijke bediening!
Via Facebook wedstrijd 2 Rames maaltijden gewonnen bij Toko Noor IJburg. Na uitgelegd te hebben dat ik in Hillegom woon, kon ik afgelopen zaterdag de maaltijden zonder probleem bij de nona's van Toko Noor in Nieuw Vennep ophalen, helemaal super en heel erg lekker. Tevens nog een potje Sambal "Noor" HOT gekocht, heerlijk zoet en heet !!! NB. De bakjes zaten zo vol, 2 dagen van kunnen eten !!! Zeker voor herhaling vatbaar
Prima! Lekker eten, niets mis mee. De bediender liep wel een beetje te jagen terwijl het heel rustig was maar dat zal zijn karakter zijn. Meeste tokos waar ik ben geweest ging het er juist heel rustig aan toe. Maar voorderest helemaal prima!
Duurt soms een beetje lang, maar dat is alleen maar omdat het giga druk is bij deze toko. En dat snap ik; het eten is heerlijk! Ik rijd er voor om.
Wij halen regelmatig eten af en zijn altijd erg tevreden. Het eten is van goede kwaliteit en de eigenaar en werknemers zijn erg vriendelijk.
Lekker en vers gemaakt. Een aanrader.
Toko Noor is erg goed van kwaliteit. En het eten is heerlijk en niet duur. Leuke vriendelijke bediening. Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid