facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen

In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen

Info

In4More Springkussen & Partyverhuur te Harlingen in Noordwest Friesland laat je feest er uit springen. Een leuk feest organiseren? Wij denken met je mee.

Geschiedenis

In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen verhuur van springkussens, professionele feesttenten, Sarah, Abraham, Opblaasbare Baby, Ballonnenboog, heliumballonnen, vele balloncreaties en meer verhuur.

In4More Springkussen & Partyverhuur Harlingen kan uw feestje eruit laten springen. Dat wil jij toch zeker ook?



"Het verhuren van springkussens, luchtkussens, professionele feesttenten, beamers, projectieschermen, karaokesets, feestverlichting en meer in Friesland. Met name omgeving Harlingen, Franeker, Leeuwarden en Sneek. Jouw event is onze uitdaging."
Adres: Oude Trekweg 77, 8861 KS Harlingen
Telefoonnummer: 0610926562
Stad: Harlingen
Route: Oude Trekweg 77
Postcode: 8861 KS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Springkussen Sneek, Feest verhuur Sneek, Springkussen huren Leeuwarden
Recensies
Voor ons feestje hadden we een tv scherm gehuurd. Perfecte service, ze kwamen het scherm brengen, installeren en weer ophalen, hoefden niets zelf te regelen.
Voor de Commerciele Club NWF hadden we snel wat materiaal nodig voor een activiteit. Snel en goed geregeld bij Esmeralda! Hartelijk dank, fijne service!
Esmeralda en Koen hebben ons uitstekend geholpen bij de organisatie van ons symposium. Het was prettig samenwerken!
Zeer tevreden was snel geregeld Netjes prijs, bedankt voor de service
Goede service! De gehuurde tent, bierpomp en meubilair werd een dag van te voren netjes opgezet, zodat we ruim de tijd hadden om de boel te versieren voor ons feest! De dag na het feest werd alles weer netjes opgeruimd op afgesproken tijd. Prettig mail contact gehad met Esmeralda. Wij zijn zeer tevreden en kunnen terugkijken op een geslaagd tuinfeest t.g.v. ons 25-jarig huwelijk.
Ze hebben ons uit de brand geholpen. Zonder In4More was onze BBQ een zwemfeest geworden. Binnen 24 uur prachtige tenten, tafels en banken geleverd. Goede kwaliteit en snel opgebouwd en afgebroken....met een beetje hulp van ons. Bedankt!
In samenwerking met 'slapen in een Trechter' een romantische sfeer gecreëerd met prachtige en kwaliteit heliumballonnen. Dit voor een huwelijks aanzoek die plaats vond in de Trechter. Bij een volgende opdracht kloppen we zeker weer bij jullie aan. Goed bereikbaar, vriendelijk, betrokken ofwel een hele fijne samenwerking. Bedankt!
Feestje of evenement? In4more is uw partner. Ruim assortiment springkussens, tafels, tenten, beamers, 4k tv's, suikerspinmachines en wat dacht u van ballonnen op maat? Dat icm een geweldige service en met de klant meedenken: helemaal top.
Wat een goede service. De tent voor ons feestje stond binnen no time. Wat een mooie uitstraling. Schone tent en de houten vloer was een goed idee van in4more. Tafels en stoelen werden neergezet. Ik vond het super. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt op het springkussen. Bedankt in4more. Was een gezellig feestje mede door jullie service.
Super service!! Er werd met ons meegedacht welk springkussen qua grootte geschikt was voor onze locatie en ook het type werd ons geadviseerd i.v.m. veel kleine kindjes. Dit bleek prefect te kloppen en hierdoor hadden de kinderen, en wij dus ook, een topdag!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid