facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In2Cats

In2Cats

Info

Natuur, sfeervol en veel speelplezier bij kattenhotel (kattenpension) In2Cats in Heerhugowaard. Het leukste verblijf voor je kat als jij even weg bent.

Geschiedenis

In een gezellige boerderij tussen het mooie groen aan de Middenweg in Heerhugowaard (nabij Alkmaar en Hoorn) bevindt zich kattenhotel en Maine Coon Cattery In2Cats.

Wil je graag een dagje weg, op vakantie, verbouwen, verhuizen of heb je onverhoopt een ziekenhuisopname? Breng je kat dan voor een ontspannen vakantie naar In2Cats.

Kattenhotel (kattenpension) In2Cats staat garant voor het realiseren van een natuurlijke, hygiënische, gezonde en gezellige omgeving waar jouw kat heerlijk kan spelen en zijn eigen plekje heeft om spinnend tot rust te komen. Een waar speelparadijs voor uw kat. Wij bieden een optimale zorg met alle kennis en kunde over katten en specifiek ook raskatten. Je kunt de zorg voor je kat dus met een onbezorgd gevoel aan ons overlaten.

Wil je graag eens langskomen om te komen kijken of reserveren? Stuur mij dan een berichtje via miranda@in2cats,nl, www.in2cats.nl of bel mij via 06-16503072

Groetjes,
Miranda



"Welkom bij Kattenhotel kattenpension en Ragdoll Cattery In2Cats te Heerhugowaard nabij Alkmaar en Hoorn. Wij verzorgen de opvang voor jouw kat als jij even weg bent. In een natuurlijk- en sfeervol kattenhotel met veel speelplezier en ruimte."
Adres: Middenweg 408, 1704 BJ Heerhugowaard
Telefoonnummer: 616503072
Stad: Heerhugowaard
Route: Middenweg 408
Postcode: 1704 BJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierspecialist Bonouvrié Dierspecialist Bonouvrié 1 km Ik kom hier al jaren. Je wordt altijd super vriendelijk geholpen door het fijne perso...
Uwbrokkenthuisbezorgd.nl Uwbrokkenthuisbezorgd.nl 2 km Uwbrokkenthuisbezorgd.nl de thuisbezorgservice in uw regio van BiMa's Honden- en Katt...
Animal BodyBalance Animal BodyBalance 3 km • Handmade blankets for horses • Therapy for horses and dogs • Acupuncture for animal...
Dierencrematorium Heerhugowaard Dierencrematorium Heerhugowaard 4 km Wat een prachtige rustige locatie, onze lieve mooie prachtige Dalmatiër Jin hierheen...
Animal Dynamics - Dierfysiotherapie Animal Dynamics - Dierfysiotherapie 4 km Mijn hond Elma, een Duitse Herder mix is begin juni 2021 aan beide ellebogen geoperee...
Recensies
Prettig Kattenpension Met regelmaat updates via foto’s en video’s Tegenwoordig worden de katten gescheiden en hebben min of meer een privékamer.
Gisteren haalden we Rosa op na drie nachtjes proef logeren bij In2Cats. Ik was best een beetje nerveus: hoe zou mijn meisje het ervaren? Vanaf de voordeur zagen we haar al zitten. Parmantig vanaf haar buitenplekje keek ze met een blik naar ons die wilde zeggen: met mij gaat alles goed:- Gelijk de eerste ochtend van Rosa haar logeerpartij kregen we al fotootjes van een toen nog wat schuchtere Rosa. Miranda hield ons die 3 dagen op de hoogte van haar vorderingen, stelde ons gerust dat ze het prima deed en dat Rosa de tweede dag de andere katten vanaf haar buitenplekje al had ontdekt. In2Cats ligt in een prachtige rustige en landelijke omgeving en is heel schoon. De kamers zien er mooi verzorgd uit met veel speeltjes en plekjes om lekker lui te liggen. Zelfs een heerlijk buitenverblijf grenzend aan de privékamers met uitzicht op veel groen en water, ontbreekt niet Echt top! Wij laten Rosa dan ook met een gerust gevoel volgend jaar achter als we op vakantie gaan:-
Onze 2 Siamese meisjes zijn hier uitstekend verzorgd. Ze kregen 3 nachtjes de ‘Mice’ suite. Het was voor hen en ons heel spannend omdat zij nog nooit eerder uit logeren zijn geweest. Maar alles is goed verlopen. Dank je wel Miranda en de andere verzorgers!
Schoon, leuk ingericht en een leuke eigenaar. Vorig jaar hadden we onze 2 katten bij een ander kattenhotel gebracht in de buurt van Alkmaar, maar dat was teleurstellend. Erg vies, en nooit de beloofde fotos van de katten geappt gekregen tijdens onze vakantie. Hoe anders was het bij in2cats! 4 a 5 keer fotos en filmpjes ontvangen gedurende onze 2 weken vakantie, schone ruimte met zeer veel klim en klautermogelijkheden, zeer strikte aandacht voor de hygiene, wij zijn meer da tevreden. Aanrader!!
Onze twee Britten zijn met veel liefde en aandacht verzorgd tijdens onze vakantie. We kregen regelmatig updates met leuke foto’s van de heren. Ze konden heerlijk in de vensterbank in hun suite naar buiten kijken en kwamen zeer relaxed thuis. Heel blij met de service! Met een gerust hart laat ik onze katers hier achter. Zeer aan te bevelen 5 sterren!
Miranda runt het katten hotel met zeer veel liefde en enthousiasme. We hebben eerst kennis kunnen maken en rond kunnen kijken voor we zouden beslissen of we onze kat Merlin bij In2cats zouden laten logeren. Zowel voor ons als voor Merlin was het spannend omdat we nog nooit eerder gebruik gemaakt hebben van een katten hotel. Na de hartelijke ontvangst en rondleiding door eigenaresse Miranda hadden we een zeer goed gevoel en hebben we online geboekt. Wat een mooi pension! Er wordt zeer veel aandacht besteed aan het interieur en heel belangrijk.... Er wordt super goed op hygiëne gelet er is fijne muziek op de achtergrond, veel verstop en speelplekjes, meerdere buitenrennen en er is een aparte kamer voor als het vermoeden bestaat dat een katje diarree heeft en mogelijk andere katten kan besmetten. Die verblijft dan apart. Ook als katten wat angstig zijn kunnen ze in een aparte kamer wennen. Onze Merlin zie foto's was echter best snel gewend en toen we hem 10 dagen later gingen ophalen was hij super relaxed! Alsof hij zelf ook op vakantie was geweest. Dat gaf een nog beter gevoel. We kregen tijdens de vakantie regelmatig fotootjes via WhatsApp, erg leuk. Volgende keer zullen we onze vriend hier graag weer laten logeren. Bedankt Miranda, voor de goede zorgen en tot de volgende vakantie!
Prachtig kattenhotel waar je kat met liefde en respect wordt behandeld. Miranda de eigenaresse geeft elke dag wel een reactie op wats app met foto. Wij hebben een angstige bange grijze muts, maar bij Miranda voelde ze zich thuis. Dit jaar gaat ze 2x naar Miranda toe en wij gaan met een gerust hart op vakantie omdat we weten dat ze goed zit.
Een "warm "thuis voor Nevell. Goed logeeradres voor als het baasje eropuit gaat. Goede verzorging en mooi onderkomen! Top!
Wij hebben een wat minder positieve ervaring opgedaan bij In2Cats en zijn niet super enthousiast over het kattenhotel. Vooraf zijn we langs geweest en zijn we in het hoofdverblijf rondgeleid, maar niet de uiteindelijke ruimte waar onze kat zou verblijven. Tijdens haar verblijf vonden we de communicatie, omtrent hoe het verblijf verliep, onder de maat. Overal is er lofzang dat je zo goed als eigenaar wordt geïnformeerd. Onze ervaring hierin was dat we dat magertjes vonden. Volgens Miranda zou dit komen dat het in de zomerperiode te druk is en het informeren lastiger is. Zelf zijn wij nog beginneling in de verzorging en wil ik wel een beetje van de hoed en de rand weten hoe het gaat. Wie wil dat niet van zijn eigen kind?! Een terugkoppeling kan ook woordelijk i.p.v. stilstaande beelden daar kan ik niks vanaf lezen. Miranda zal oprecht goed voor je kleine zorgen, aan de presentatie ligt het niet. Ze gaf ons het gevoel dat ze ons liever kwijt, dan rijk is. Voor ons een reden om verder uit te kijken naar een ander kattenhotel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid