facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In-Tens Consultancy

In-Tens Consultancy

Info

Hetty Nijmeijer Jouw leven weer in balans? Goed omgaan met stress? Coaching en therapie bij burnout, trauma, hoogsensitiviteit en loopbaancoaching.

Geschiedenis

Voor iedereen die zijn leven weer in balans wil brengen. Coaching en therapie bij burnout, hoogsensitiviteit, traumaverwerking (o.a. emdr) en loopbaancoaching. Tevens workshops en trainingen. Persoonlijke trajecten op maat zodat het aansluit bij wat jij wilt bereiken. Trainingen en workshops, ook in-company.



"In-Tens Consultancy geeft coaching en therapie en is gespecialiseerd op het gebied van stress en burnout, trauma - emdr, hoogsensitiviteit - HSP en loopbaancoaching.Kenmerkend is betrokkenheid, deskundigheid en een beetje humor.Wij begeleiden mensen en organisaties op een doordachte en rustige manier."
Adres: H.A. Hartholtstraat 3a, 7441 DV Nijverdal
Telefoonnummer: 06-42471033 (b.g.g. spreek de voicemail in, dan bel ik terug)
Stad: Nijverdal
Route: H.A. Hartholtstraat 3a
Postcode: 7441 DV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Burg De Burg 83 meter Goed niet meer die veel friet
Avedan - Maatschappelijk werk Nijverdal Avedan - Maatschappelijk werk Nijverdal 535 meter voldoet om wat je zal kunnen verwachten van een buurtcentrum
Anya's praktijk Nijverdal Anya's praktijk Nijverdal 872 meter Mensen behandelen met lichamelijke/geestelijke klachten en problemen. Op natuurlijke ...
Recensies
Een paar jaar geleden heb ik na een stressvolle periode , Sabaaydi massage van Hetty ontvangen. Wat is dàt fijn. Je spieren worden losgemaakt, je lichaam leert weer los te laten en het goede te ontvangen. Hetty werkt met heerlijke zachte geuren en rustgevende muziek. Echt een moment van terug komen bij jezelf. Ik ben zo blij dat ik Hetty ben tegengekomen. Van harte aanbevolen en bovendien neemt Hetty echt de tijd voor jou, heel fijn.
Ik ging blanco in de sessies, zonder enige verwachtingen. Maar wat ben ik blij met mijn keuze. Hetty is een vrouw die goed kan luisteren, inleven en vooral ook verschillende adviezen geven. Zij heeft mij de handvatten gegeven waardoor ik weer verder kan. Uit de grond van mijn hart, een top coach.
Ik ben al enkele maanden in behandeling bij deze professional wat nu al zijn vruchten afwerpt. Hetty is een open persoon die goed kan luisteren, en ook de juiste vragen op het goede moment stelt, wat best zwaar en confronterend kan zijn. Ik ben erg blij dat ik via vrienden deze therapeut gevonden heb.
Een top vrouw. Weet zeker dat je bij haar op de goede plaats bent als je iemand nodig bent. Ze behandelt mij tenminste zeer respectvol. Ben niet bij haar in de praktijk geweest maar ken haar van t wandelen met de hond. Van mij krijgt ze 4 sterren. Mocht ik ooit iemand nodig hebben zal ik vast en zeker bij haar aanbellen.
Zeer fijne en ontspannende massages krijg je hier! Erg fijn contact met Hetty, en goede service. En masseren en je laten ontspannen kan ze als de beste! Absoluut een aanrader!
Lieve Hetty, Ben zo blij dat je op mn pad bent gekomen! Je hebt me zo goed geholpen! Het was een heftige periode voor mij de afgelopen jaar! Heb nu de balans kunnen vinden en wat er echt toe doet! En het loslaten... Dank je wel
Hetty, ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Je gaf me rust, ruimte en mooie inzichten. Mijn leven is weer in balans, heel veel dank daarvoor!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid