facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In 't Groene Woud

In 't Groene Woud

Info

Naast de natuurlijke rust en het landelijke uitzicht vindt u in ons restaurant nog de gemoedelijke sfeer en Brabantse gastvrijheid.

Geschiedenis

Van de restaurants in Vught, Helvoirt en omstreken is restaurant "In 't Groene Woud" er een met een bijzonder lange historie. Restaurant In ’t Groene Woud is al meer dan 100 jaar het lekkerste rustpunt tussen Den Bosch en Tilburg om eens even lekker bij te komen. U bent bij ons in het restaurant van harte welkom voor een heerlijke koffie, cappuccino of latte met eventueel iets lekkers erbij, zomers een drankje en een hapje op het zonnige terras of een broodje tussendoor maar natuurlijk ook voor een uitgebreide Bourgondische Lunch, een heerlijke dagschotel of een uitgebreid diner. Iets te vieren? Ook voor een wat groter gezelschap verzorgen wij graag een onvergetelijk uitje.

Ons restaurant in Vught vindt u langs de N65 van ‘s-Hertogenbosch naar Tilburg bij hectometerpaaltje 7,0 midden in de natuur tussen Vught en Helvoirt. De vele wandelroutes en fietsroutes in de directe omgeving nodigen uit om lekker op uw gemak de prachtige Brabantse natuur te verkennen.

Vanuit ons restaurant kunt u heerlijk genieten van de landelijke omgeving en bij mooi weer kunt u vanaf ons ruime terras de kinderen in de gaten houden die zich uren kunnen vermaken in onze veilige speeltuin en kunnen kijken naar de hertjes in ons dierenparkje.

Bij ons restaurant kunt u voor de deur gratis parkeren. Onze ruime parkeerplaats is een prima startpunt om per fiets of te voet de prachtige omgeving te verkennen. Met ons restaurant als fiets start- en/of eindpunt (fietsroutes Drunense duinen of Oisterwijkse vennen) bieden wij u de mogelijk te beginnen met koffie en eventueel gebak en te eindigen met een heerlijk diner. Of een wandeling rond de IJzeren Man of naar Kamp Vught gevolgd door een stevige Lunch.

Naast de natuurlijke rust en het landelijke uitzicht vindt u in ons restaurant nog de gemoedelijke sfeer en Brabantse gastvrijheid. Wie bij restaurant In 't Groene Woud binnenloopt, alleen of in gezelschap, privé of zakelijk, heeft het gevoel een huiskamer binnen te komen, waar iedereen welkom is. U vindt hier de rust en gemoedelijkheid om van het goede des levens te genieten.

Adres: Helvoirtseweg 186, 5263LV Vught
Telefoonnummer: +31736565382
Stad: Vught
Route: Helvoirtseweg 186
Postcode: 5263LV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Het Groene Woud Boxtel, Loetje Vught, Restaurant in Vught, Loetje Vught menu, Restaurant Vught In 't Groene Woud menu, Lunchen Vught, Café Vught, Restaurant Vught terras
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BamBoe Sponsor Diner BamBoe Sponsor Diner 2 km Ongedwongen en gezellige sfeer. Met zijn tweetjes uit eten geweest en op het terras g...
Ava-Karas Vught Ava-Karas Vught 3 km Kwaliteit van het eten is bedroevend. Zeker de pasta kan je beter als magnetron maalt...
Recensies
Wat een mooi plekje. Lekker geluncht. Genoeg keuze ,een latte macchiato met een lekkere stevige opgeschuimde melk laag erop. Ziet er netjes en hygiënisch uit. Schone wc's. Vriendelijk personeel en betaalbaar. Je kunt er binnen en buiten zitten.
Heerlijk eten en zeer gast vrij was echt blij dat ze voor mij als chauffeur nog even kwamen om wat te eten te maken. Was echt heerlijk en je krijgt echt waar voor je geld
Eerste keer afgehaald.was prefect en heel erg lekkersoep was ook heerlijk.en er zat en zelfs de pepermuntjes bij die bij de kassa staan top!
Wij hebben hier al regelmatig heerlijk gegeten. Gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Zéér goede prijs / kwaliteit verhouding.
Heerlijk eten en vriendelijk personeel! De sate is een echte aanrader. Ik hoop stiekem op een afhaal mogelijk binnenkort
Eten was goed, bediening prima. Maar zijn afgelopen jaar wel wat duur geworden.
Na de reparatie van de kinder grijpkraan speel automaat een OVERHEERLIJKE kop Tomatensoep met verse gehaktballetjes gekregen! Wat een vriendelijkheid en samen met de heerlijke Cappuccino kan ik er wel weer even tegenaan. Vriendelijke groet namens Brand Automaten Bergeijk.
Heerlijk gegeten in ontspannen sfeer. Echte gastvrijheid: geen enkele opmerking dat wij ver na sluitingstijd nog natafelen. Bourgondisch Brabants: geweldig en jullie zien ons zeker terug.
Veel eten voor een lage prijs. En nog lekker ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid