facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In Spe, praktijk voor verloskunde

In Spe, praktijk voor verloskunde

Info

Persoonlijke verloskundigenzorg van kinderwens tot kraamtijd! Drie vaste gezichten tijdens jouw gehele zwangerschap. Gratis pretecho voor alle cliënten!



"Persoonlijke, laagdrempelige verloskundigenzorg. Ook bij zwangerschapswens, pretecho of spiraal plaatsen"
Adres: Koninginneweg 26, 7462 HM Rijssen
Telefoonnummer: 0548745614
Stad: Rijssen
Route: Koninginneweg 26
Postcode: 7462 HM



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige Rijssen, Pretecho In Spe
Recensies
Alleen maar blij geweest met de keuze voor In Spe. Ze zijn deskundig, vriendelijk, eerlijk en hebben humor. Met het volste vertrouwen zijn we de thuisbevalling in gegaan, omdat we dat vertrouwen ook kregen van hen.
Wij zijn erg tevreden over de zorg tijdens de zwangerschap en bevalling. Geen moment spijt gehad van onze keuze voor In Spe. Zowel Jorien, Myriam en later ook Eline hebben ons altijd erg prettig geholpen. We konden ons geen betere verloskundigen wensen. Heel erg bedankt voor jullie altijd fijne, ervaren en kundige zorg!
We zijn ontzettend blij met de keuze voor In Spe. Bij de eerste kennismaking waren we al erg enthousiast. Jullie spontaniteit is zo kenmerkend en dat horen we ook vanuit de omgeving. De begeleiding tijdens de zwangerschap was heel prettig. De zorgzaamheid, interesse en er werd echt tijd voor ons genomen. De 20 weken echo door Jorien werd met veel zorgvuldigheid en kennis gedaan. Mede door de begeleiding van Myriam tijdens de bevalling kijken we er erg goed terug. Wat een rust straalde ze uit. Ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding! Jullie zijn een absolute aanrader voor de verloskunde.
Niets dan lof over de verloskundigen van "In Spe"! Fantastische begeleiding in de zwangerschap, tijdens de bevalling en daarna. Van harte aanbevolen! Jorien, Myriam en Eline, nogmaals heel erg bedankt voor alles! Heel veel succes met jullie praktijk!
In Spe was mijn verloskundige bij onze laatste zoon en wat voor verloskundige. Zeer betrokken lieve dames die je heel laagdrempelig kunt contacteren. Denken met je mee en ze zijn super meelevend. Ik zou in spe bij iedere zwangere vrouw aanraden en ik vind het bijna jammer dat onze zoon is geboren
3 fantastische verloskundigen!! Leveren goede zorg. Nemen de tijd voor jou en je partner. Komen met goede adviezen. Mocht ons een tweede kindje gegund zijn, komen wij hier zeker terug! Wij zullen iedereen ook aanraden om zich bij In Spe aan te melden. Wij kijken terug naar een mooie tijd met deze lieve verloskundigen!
Erg tevreden geweest over de goede begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling! Een specialistisch en enthousiast klein team met aandacht voor jou en je wensen.
Fijne en gedetailleerde informatie en toelichting bij onze pret echo gehad, wat een mooie ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid