facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In Due Mode

In Due Mode

Info

Kledingzaak voor modebewuste vrouwen, zoals jong als oud. Bent u opzoek naar lingerie of accessoires, dan kunt u ook zeker bij ons terecht!

Geschiedenis

In Due Mode verkoopt leuke betaalbare kleding voor dames, jong en oud. We zoeken kleding uit die iets extra’s brengen bv. door een leuk stiksel of print.
In onze winkel is een uitgebreide keuze aan mode voor de jonge vrouw van nu maar ook klassieke kleding voor de vrouw op leeftijd. Kortom een ruime collectie waar iedereen slaagt.

U kunt bij ons de volgende merken vinden:
Tramontana, Yest, Setter, Dreamstar, Stark, Tom Tailor, Signature, Gelco en Soya Concept.

Ook verkopen wij lingerie van Triumph en Sloggi.

Triumph staat voor een uitgebreide keuze in allerlei segmenten, zowel voor ondermode en nachtmode maar altijd in de bekende Triumph kwaliteit. Ook voor sportieve dames hebben wij speciale beha's.

Sloggi biedt dames en heren ondergoed. Ruime keuze in modellen, maten en kleuren.

Op onze gratis klantenkaart spaart u stempels bij iedere besteding van 50 Euro of meer. Bij 8 stempels ontvangt u op uw eerstvolgende aankoop 20 euro korting. Aanbiedingen en acties zijn uitgesloten van deze spaaractie.

Onze winkel is gelegen in de gezellige winkelstraat de Begine, nabij het stadhuis en het marktplein.
Kom gerust eens vrijblijvend bij ons langs en kijk wat we u te bieden hebben.

Martje en Klassy

Adres: Begine 15, 8711BG Workum
Telefoonnummer: 0515-540612
Stad: Workum
Route: Begine 15
Postcode: 8711BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Robynz Wonen & Lifestyle Robynz Wonen & Lifestyle 116 meter Erg mooie leuke winkel, alleen ruikt het blousje zo naar die vochtige winkel, zelfs ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid