facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In den Olifant

In den Olifant

Info

Het karakteristieke landhuis “In den Olifant”, ontworpen in 1912 door de Lochemse architect Postel, dient nu als Bed and Breakfast. Vlakbij het centrum!

Geschiedenis

Het karakteristieke landhuis “In den Olifant”, ontworpen in 1912 en vroeger bewoond door de bekende Lochemse architect G.J. Postel, staat aan een van de mooiste lanen van Lochem. De woning staat uitgebreid beschreven in het standaardwerk 'Landhuisbouw in Nederland'.

Onze Bed & Breakfast ligt op ca. 5 minuten loopafstand van het centrum. In de zomer kunt u van onze heerlijke tuin genieten.

De Postelkamer bevindt zich in een afgescheiden deel van het huis met eigen douche, toilet, TV, koffie apparaat en sauna.

Indien nodig kunt u twee extra kamers huren. Wij verstrekken gratis WIFI.

Er is voldoende parkeerruimte aanwezig op eigen terrein.

In de prachtige omgeving vindt u mooie wandel– en fietsroutes. Op tien minuten afstand ligt "De Graafschap", een van de mooiste 18 holes golfbanen van Nederland waarvan wij uiteraard lid zijn.

De Postelkamer, inclusief ontbijt, bedraagt 75,00 Euro

Aankomsttijd is vanaf 17:00 en vertrektijd om 11:00.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in onze sfeervolle bed & breakfast.

Adres: Nieuweweg 34, 7241 EV Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573- 257804
Stad: Lochem
Route: Nieuweweg 34
Postcode: 7241 EV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel - B&B De Vijverhof Lochem Hotel - B&B De Vijverhof Lochem 467 meter Hotel bed and breakfast
B&B My sweet little 116 Lochem B&B My sweet little 116 Lochem 473 meter Een heerlijk plekje op de uitloper van de Lochemse berg. In dit mini-huisje is alles ...
Recensies
Prachtige Bed and Breakfast met een eigen minibiebje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid