facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In de Vlaamsche Pot

In de Vlaamsche Pot
"De lekkerste verse Vlaamse frietjes en frans frietjes en een grote selectie aan snacks!"
Adres: Wilhelminaplein 19 , Roermond 6041 CE, NL
Telefoonnummer: 0475 336 431
Stad: Roermond
Route: Wilhelminaplein 19
Postcode: 6041 CE



op zoek naar gerelateerd: in de vlaamsche pot speellijst, in de vlaamsche pot theater speellijst, in de vlaamsche pot theater, in de vlaamsche pot seizoen 1, in de vlaamsche pot afleveringen, in de vlaamsche pot dirkje, in de vlaamsche pot cast, in de vlaamsche pot theater cast
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eat To Go Eat To Go 43 meter Eten was snel bezorgd en lekker warm, het eten was heerlijk!! bezorger was heel vrien...
Recensies
Klein en zeer schone snackbar. Zelfs vegetarische Frikandel. Het personeel is erg aardig. Om mee te nemen en "in de auto te eten" staat alles op een handig bakje van gerecycled karton. Volledige aanbeveling!
Toevallig hier terecht gekomen omdat we de patat van de Stadsfrieterie Roermond zo weg hebben kunnen gooien, wat een vieze zooi. Bij deze mensen was de patat perfect. Heerlijk goudbruin en goede kwaliteit. Top!
Bezoek begon met een spraakverwarring over de friet. Vlaamse friet is toch echt dik en Franse dun. Gelukkig kwam dat goed. Friet was oké, maar de satésaus was waterig en had weinig smaak. De chocomilkshake was slecht: half gesmolten softijs is geen milkshake. En helaas is het ook nog eens mierzoet softijs.
Wij lopen heeeel vaak om, om daar een patatje en een snack te gaan eten. Voor ons hebben hun de lekkerste patat van Remunj.!!! En je wordt altijd vriendelijk geholpen!!! En belangrijk : het zijn enigzins normale prijzen ve patatzaak.!!
Its best fries in Roermond 4sure
Goeie zelfgemaakte friet en goeie service
Leuke mensen zeer vriendelijk en goede kwaliteit eten
Aan het Wilhelminaplein in het centrum van Roermond zit het cafétaria in de Vlaamsche Pot. Het is een veredelde snackbar met een pand op de hoek met wel voldoenbde plaats binnen en buiten om je maaltijd rustig te nuttigen. Het is een echt Vlaamsch Frietkot. Wat zuidelijker aan het Munsterplein ziet ook een snackbar met die naam, maar in Vlaanderen noemen ze iedere snackbar een Frietkot. En je krijgt er dus Vlaamse Friet, best lekker, maar wel vaak wat vetter, en dat geldt ook voor de snacks, waarvan men graag de specialiteit stoofvlees serveert. Friet met stoofvlees dat is de Vlaamsche snelle hap. Overigens zijn ook alle bekende snacks verkrijgbaar.
goede friet goede porties .
Veel verschillende snacks, Vlaamse en Franse friet. Vlaamse friet vond ik wat te bruin gebakken. Misschien een kwestie van smaak. Al met al, prima zaak.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar In de Vlaamsche Pot met het openbaar vervoer


Roermond, Wilhelminaplein 190 meter
372
377
672
675
73
794
Roermond, Wilhelminaplein 200 meter
372
377
675
73
794
Roermond, Outlet Center/Stadskantoor 420 meter
372
377
672
675
73
Roermond, Station 420 meter
1
2
372
377
61
62
63
66
663
67
68
73
Roermond, Station 480 meter
1
2
372
377
61
66
67
672
675
68
73
794

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid