facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In de Kroeën

In de Kroeën

Info

Speciaalbieren Café In De Kroeën in Mechelen - Zuid Limburg.
De Bierhemel van het Heuvelland.

Geschiedenis

13 bieren van de tap en meer dan 250 bieren op fles. Combineer dit met bijpassende hapjes en je hebt de dag van je leven.



"Online Speciaalbieren De Bierhemel van het Heuvelland, nu bij jouw thuis. Groot assortiment speciaalbieren eenvoudig online bestellen. Voor ieders smaak en snelle levering. Lekker genieten van unieke bieren, bierpakketten en exclusive bieren. Tevens bier accessoires, limited editions en collectables. Proost!"

"Online Speciaalbieren De Bierhemel van het Heuvelland, nu bij jouw thuis. Groot assortiment speciaalbieren eenvoudig online bestellen. Voor ieders smaak en snelle levering. Lekker genieten van unieke bieren, bierpakketten en exclusive bieren. Tevens bier accessoires, limited editions en collectables. Proost!"
Adres: Hoofdstraat 23 , Mechelen 6281 BB, NL
Telefoonnummer: 043 455 1262
ln.neeorkedni@ofni
Stad: Mechelen
Route: Hoofdstraat 23
Postcode: 6281 BB


Openingstijden

Maandag: 12:00-02:00
Dinsdag: 12:00-00:00
Vrijdag: 12:00-03:00
Zaterdag: 13:00-03:00
Zondag: 12:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: pintje mechelen, biercafe mechelen limburg, cafe mechelen limburg, restaurant mechelen, eetcafe mechelen limburg, horeca mechelen, biercafe mechelen belgie
Recensies
Gezellige bierproeverij gehad met een gastheer met veel passie, kennis en ervaring in speciaal bieren. Bedankt hiervoor het was een gezellige middag.
Één café, 300 soorten bier, waarvan een deel jaarlijks wisselt. De eigenaar is een vakman per sang, hij weet heel veel over de bieren die hij verkoopt, heeft altijd tijd voor een praatje maar weet daarbij ook zijn klanten snel te helpen. Buiten goede maaltijden en een heuse High Beer, worden er regelmatig activiteiten vanuit het café georganiseerd, voor klanten.
Schnitzel in de Kroeën was erg lekker. De friet en salade bij de schnitzel waren ook goed! Mijn tafelgenoten had Zuurvlees en Varkenshaaspuntjes, deze waren volgens hen ook erg lekker. Vriendelijk personeel, zelfs als het heel erg druk is.
Nog niet helemaal op stoom na de heropeni ng. Een bierproeverij kon nog niet. Maar niet getreurd. Er blijven nog zoooveel bijzondere biertjes over! De uiensoep was subliem. Gewoon goed eten voor een eerlijke prijs!
Heel gezellige bierproeverij gehad. Met een gastheer met heel veel kennis en ervaring van bieren. Gezellig en ook nog informatief.
Net voor kerst 2022 heb ik een aantal flessen Gouden Carolus twee jaar oud gekocht en laten opsturen. Toen bleek dat er onderweg één fles kapot is gegaan. De online slijterij heeft, ondanks dat het product uitverkocht was, nog kunnen zorgen voor een nieuwe fles zodat mijn bestelling compleet zou zijn. Al met al, een goede online slijterij. De eigenaar reageert snel en goed via WhatsApp en hij is zeer klantgericht. De online slijterij heeft er weer een nieuwe tevreden klant bijgekregen. Ga zo door!
Nieuwe eigenaar. Speciale biertjes zijn dr niet meer, mechels plankje 22 euro met wat kaas sla en brood. Voor de rest is geen keuze, of ze hebben de helft niet. Als je er wat van zegt komt meneer en kijkt je aan als een bots auto. Dat zo een mooi restaurant/café. Naar de klote is gegaan heel jammer dit.
Bestel niet het kaas/plankje van €17,50 want je krijgt 3 stukjes kaas, 3 plakjes cervelaat, 2 plakjes ham en 3 kleine sneetjes brood op een treurig plankje. Matig plankje. Voor deze prijs mag je meer verwachten. Het bier is overigens goed, maarja, dat maken ze niet zelf.
Prima bier kaart een heerlijke broodjes. Leuk terras, dus een echte aanrader voor de Bourgondiër onder ons
Heerlijke Nederlandse bieren en veel Belgische bieren lekkere hamburger voor slechts 8,25€ het is hier top en ons favoriete café als we in deze mooie streek zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid