facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In de Kempen Verloskunde en Echoscopie

In de Kempen Verloskunde en Echoscopie

Info

Welkom bij Verloskundigenpraktijk In de Kempen. Een praktijk voor verloskunde en echoscopie

Geschiedenis

Wij zijn een team van 3 enthousiaste verloskundigen.
Wij zijn werkzaam in de gemeenten Eersel en Bladel, hieronder vallen de volgende dorpen: Bladel, Hapert, Hoogeloon, Casteren, Netersel, Eersel, Duizel, Steensel, Knegsel, Vessem en Wintelré.

Adres: Oude Provincialeweg 77, 5527 BN Hapert, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0628808757
Stad: Hapert
Route: Oude Provincialeweg 77
Postcode: 5527 BN



op zoek naar gerelateerd: De Bron verloskundige, Zorgpad in de kempen, Verloskundige Udenhout, Kraamzorg de Kempen, Ortus, MOM FIT Eersel, Zwangerschapsyoga Bergeijk, Verloskundige Berkel-Enschot
Recensies
Bedankt voor de geweldig fijne en vooral ook hele persoonlijke begeleiding tijdens en na de zwangerschap! Ze zijn ten alle tijden bereikbaar voor vragen en hebben me altijd gerust kunnen stellen als er om wat voor rede dan ooo onzekerheid was. Bij een eventuele volgende zwangerschap komen wij zeker weer terug!
Hele fijne en lieve verloskundigen. Ze zijn altijd bereikbaar en staan echt voor je klaar.
Je wordt erg vriendelijk en goed begeleid tijdens je zwangerschap en bevalling en daarna. Je kunt alles vragen en krijgt goed en geduldig antwoord. Erg fijne ervaring!
Zeer vakbekwame verloskundigen, goed bereikbaar, fijne begeleiding met persoonlijke aandacht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid