facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In De Goede Luim Emmen

In De Goede Luim Emmen

Info

Restaurant In De Goede Luim is de plek waar u terecht kunt voor heerlijke koffie varianten met huisgemaakt gebak, en een uitgebreide lunchkaart.

Geschiedenis

Restaurant In De Goede Luim is de plek waar u terecht kunt voor heerlijke koffie varianten met huisgemaakt gebak, een uitgebreide lunchkaart en een heerlijk avondje dineren.

Diverse kwaliteitswijnen, verse koffie- en theevarianten, diverse seizoensbieren van de tap, enkel dagverse ingrediënten en een vakkundig team zorgen ervoor dat uw middag of avondje uit aan niets ontbreekt.

Iets te vieren? Wij zijn de locatie bij uitstek voor een gezellige avond met collega’s, vrienden of zakenrelaties. Voor groepen vanaf vijftien personen kunt u gebruik maken van één van onze dinerarrangementen.

Restaurant In De Goede Luim is geopend voor lunch, diner en onthaasten.



"In De Goede Luim is de plek waar u terecht kunt voor heerlijke koffie varianten met huisgemaakt gebak, een uitgebreide lunchkaart en een gezellige High Tea.Diverse kwaliteitswijnen, verse koffie- en theevarianten, diverse seizoensbieren van de tap, enkel dagverse ingrediënten en een vakkundig team zorgen ervoor dat uw ervaring aan niets ontbreekt.Iets te vieren? Wij zijn de locatie bij uitstek voor een gezellige Lunch of High Tea met uw collega’s, vrienden of zakenrelaties.In De Goede Luim is geopend voor Lunch/High Tea en onthaasten.Team In De Goede Luim"
Adres: hoofdstraat 40, 7811 ER Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591649684
Stad: Emmen
Route: hoofdstraat 40
Postcode: 7811 ER


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant De Drommedaar Restaurant De Drommedaar 174 meter Heerlijk gegeten. Goede bediening en uitleg over gerechten en wijnen. Een aanrader!
Grand Café Karakter Grand Café Karakter 293 meter Hebben nog heerlijk buiten op het terras gegeten was nog prachtig weer. Fijne bedieni...
Izmir Grill Emmen Izmir Grill Emmen 321 meter Wat een slechte service. Ze hadden bakjes met allerlei groenten zoals tomaat en kools...
Routiers Restaurants Emmen Routiers Restaurants Emmen 7 km Prima restaurant met vriendelijke en behulpzame bediening. Kaart voor de grote honge...
Recensies
Bediening was vriendelijk maar liet te wensen over. Veel tijd tussen gerechten en zo nu en dan een extra glaasje drinken was heel welkom geweest. Het eten was erg lekker! en het restaurant heeft een leuke inrichting/sfeer.
heerlijk gegeten, culinair en toch gewoon dat samengevoegd maakte het zeer lekker. bediening was goed, timming goed, goede tips kwa eten bestellen. prijs was ietsje aan de ruime kant maar dat maakte de smaak ruim goed voor ons tweeën was het zeer geslaagd
Uitstekend gegeten. Aanrader vooraf Bruschetta en Broodplankje. Als hoofdgerecht de proeverij van de kaart, de Luimplank. Niet voor kleine eters!
Heerlijke sfeer.. leuke bediening.. kaart mag iets uitgebreider.. maar eten is heerlijk
Prettige sfeervolle zaak. Vlotte bediening. Heerlijk eten. Prijs kwaliteit is prima.
Vanmiddag High tea gehad. Broodjes waren lekker. Vriendelijke bediening.
Heerlijk gegeten, goede rustige bediening, en een bijzonder lekkere entrecote van "The Butchers Guide"
Heerlijk verassingsmenu gehad, veel en echt van alles was, top en bedankt.
Personeel is top behalve die 2 eigenaren vandaar ook 1 ster, die met een baard praat altijd onbeleefd tegen personeel waar ik bij was zelfs en die kale die groet je niet eens.. dat voor mensen die geld uit geven in jouw tent. Eten is heerlijk maar heb begrepen dat het diner eruit gaat, afschuwelijk. Als er ooit een nieuwe eigenaar op komt hoop ik dat deze het wel snapt.
Hier op zaterdag avond gegeten. Heeeeerlijk! Niet lang hoeven wachten. De eendenborst en het varken waren beiden echt super goed. We hebben ons buikje rond gegeten. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Veel groente, flink stuk vlees en genoeg frietjes. Ook onze voorgerechtjes waren erg lekker. Visbouillon en ossenhaasje. Ook was het personeel zeer vriendelijk. Een echte aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid