facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In de boogaard

In de boogaard
Adres: Bogaardplein 1 , Rijswijk 2284 DM, NL
Stad: Rijswijk
Route: Bogaardplein 1
Postcode: 2284 DM



op zoek naar gerelateerd: De Bogaard Rijswijk winkels, Plannen Bogaard Rijswijk, In de Bogaard Rijswijk parkeren, Bogaard nieuws, Welke winkels zijn open in de Bogaard, Openingstijden boogaard C&A, Damesmode Bogaard Rijswijk, Bogaard Rijswijk openingstijden
Recensies
Wat ooit een voorloper was van de moderne winkelcentra was, slaat nu helaas de verpaupering toe. Veel leegstand. Nu hopen dat de renovatie snel kan beginnen. Nog wel de moeite waard is het blok van de overdekte winkel passage met bijv de mediamarkt en rituals en meer en het vierkant wat daarmee verbonden wordt zeker aan de kant van het stadhuis, kippie en AH. Parkeren blijft hier erg makkelijk en de overdekte parkeerplaats is zonder meer fraai en erg ruim.
Oude Bogaard weg is om te huilen daar. 1 ster. Zijn aan het verbouwen en veel winkels waar ik heen ging zijn in eens weg. Maar ja, hopelijk na de verbouwing weer beter. Als ze maar niet het zelfde gaan doen als in Leidschendam.
Straalt niet de klasse uit die het zou moeten hebben. Enige handige winkels maar je hoeft er niet van ver voor te komen. Overigens steelt The Mall in Leidschendam de show. De Bogaard is niet met de tijd meegegaan.
Anno 2022 is aankopen van producten duurder geworden. Maar gezelligheid is er zeker aanwezig. Parkeren is duurder geworden. Kom je toch met de auto, kom dan met 4 à 5 personen. Verdeel de kosten.
Nou laten we daar maar niet over beginnen. Hoe heeft men dit zo kunnen laten verlopen. Ben benieuwd naar wat er voor terug komt gaan we over 3 jaar wel voorzien van een reactie
Prima winkelcentrum, goed parkeren. Na ale nieuwbouw nog meer winkel keus.
Flink stuk van de bogaard is gesloopt daardoor zijn er een hoop winkels weg en is er leegstand Hoop dat als het klaar is de bogaard weer opleeft
Een dertien in het dozijn winkelcentrum dat momenteel verbouwd wordt. Dus wie weet wat het gaat worden.
Wegens verbouwingen i.vm nw woningen, is de Bogaard iets minder, maar ik winkel er graag, i.pv naar DenHaag centrum tr gaan, hoop naar de ombouw van de lege winkels dat het weer kleinschalig leuk is om er te zijn.
Er komen steeds meer winkels van de buitenkant naar de voorkant bij boogaard plein. Daardoor minder winkels leeg. Was ongezellig! Nu veel zitjes waar veel van gebruik wordt gemaakt. Mijn grootste wens is een Lidl in de Boogaard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid