facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In alle St(r)aten

In alle St(r)aten

Info

Het betere buitenleven

Geschiedenis

Kim en Arthur van der Straten zijn de enthousiaste eigenaren van
In alle st(r)aten te Ravenstein. Al enkele jaren actief op de recreatieve markt als solexverhuurder, maar sinds 2012 exploiteren zij ook twee bijzondere groepsaccommodaties .

De bedstee boerderij
Een accommodatie voor 24 personen. De sfeer en inrichting zijn landelijk. huisselijk. luxe en van alle gemakken voorzien. De geitjes en kippen lopen letterlijk de woonkamer binnen, afgeschermd door een glazen wand. Buiten staat een luxe sauna en hottub voor de gasten en boven bevinden zich de bedstede's. Er zijn maar liefst 10 slaapkamers die allemaal een eigen douche, toilet en wastafel hebben. Wil je iets eten of drinken? Je hoeft de eigenaren maar te bellen en zij regelen het voor je.

Houten hooihuisjes Terrein
Viendenweekend, reunie, familieweekend; allemaal leuke gelegenheden om eens in een houten hooihuisje te slapen. Op het terrein staan 4 hooihuisjes voor 8 personen en in een finse kota kun je heerlijk koken of relaxen.

Solexverhuur Ravenstein
Rondom Ravenstein liggen de mooite route's die je op de solex heerlijk relaxed kunt rijden. Lekker uitwaaien en onderweg nog een terrasje pakken. Of neem je liever het picknickarrangement?

Bakhuisjes met gevulde bakfiets
In het gezellige bakhuisje in de boomgaard kun je pas echt genieten van het betere buitenleven. Kies voor een pizza party en bak je eigen pizza of rooster de grote lappen vlees tijdens een bourgondisch bbq.
Een bakfiets is goed gevuld met alle ingrediënten en drank en komt naar je toe gereden.

Escape Room
Probeer binnen 1 uur alle opdrachten te voltooien. Zoek de puzzels, los de raadsels op en ontdek de antwoorden. www.escaperoomravenstein.nl


Producten

- Boerenbedstee boerderij
- Houten hooihuisjes
- Solexverhuur
- Bakhuisje met gevulde bakfiets
- Escape Room



"Voor al je bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en andere uitjes ben je aan hier aan het juiste adres.Combineer een BBQ of buffet met een van de vele spellen en tochten, VR Room, Escape room, Workshop drone vliegen of e- step en e-chopper rijden."
Adres: Langestraat 14, 5353kd Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486-436561
ln.netartsellani@ofni
Stad: Ravenstein
Route: Langestraat 14
Postcode: 5353kd


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: escape room ravenstein 5371 kd ravenstein, escape room boerenstal, in alle straten boerderij, escaperoom grave, in alle straten review, vr room ravenstein, elzenbos 1 ravenstein, vr ravenstein
Recensies
Wij zijn een hele dag, dinsdag 6 augustus, bij Arthur en zijn mensen geweest. Het was echt een super dag! Eerst met E-scooters een tour gemaakt. Gevolgd door laser kleiduif schieten. Ook daar gegeten en de barbecue was prima. De avond afgesloten met een gezellige pub quiz. We hebben zelfs een rondleiding gehad door het hele bedrijf en we nemen ons petje af voor Arthur en zijn team! Groetjes van de frietbakkers groep
Inmiddels het 3e event gehad bij in alle straten VR e-bikes Escaperoom BBQ nu gister personeels uitje met BBQ in de beachroom en pubquiz gehad. Super lieve mensen alles perfect geregeld kortom een Toplocatie !!
Vandaag, zondag 11 juni 2023, de familiereünie gehouden op deze locatie. Ik kan alleen maar zeggen dat de verzorging super geregeld was, uitstekend en vriendelijk personeel, alles tot in de puntjes verzorgd. We waren met grote eters, maar aan niets ontbrak het en er was ruim voldoende. Een aanrader voor iedereen.
Wij hebben op 9 april een hele leuke dag bij In Alle Straten gehad. Een escape room waar we tegen elkaar speelden. Ok hadden we Crazy 88 gedaan. Het was een zeer geslaagde dag.
Slechte ontvangst gehad, vond het eten echt onder de maat. Geen gezelligheid, tis een grote omgebouwde schuur. Door de grote galmt het geluid binnen. Met hoofdpijn naar huis. Geen aanrader
Leuke middag gehad met collega's met een spel met heel veel verschillende gekke opdrachten. Daarna een buffet met lekkere gerechten. Je kunt ook andere activiteiten doen. De keuze is reuze.
Kinderfeestje van onze zoon. Wat was het een schot in de roos voor al die jongens!! Super leuk georganiseerd en een top lokatie. Onze complimenten voor floor die het feestje leidde en alles goed heeft uitgelegd en zorgde dat iedereen evenveel aan de beurt kwam. Kortom een aanrader!!!
Met vijf personen de boerenstal gedaan. Super leuk en best ingewikkeld. Gelukkig kregen we zo nu en dan een helpende tip. Zat goed in elkaar.
leuke locatie en vriendelijke mensen . Top middag gehad met de kinderen in de VR room.
Escape room en ovenbbq. Wij hadden net niet genoeg tijd aan 1 uur en 1 tip kopen. Maar wel heel leuk. Wij waren met 4 groepjes van 5, mooie grote, maar had ook nog iets groter of kleiner gekund. Bbq-oven gaat lekker snel en eten was lekker en goed verzorgd. Lopend buffet en zelf bbq-en.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor In alle St(r)aten.

Ravenstein sport en recreatie

openingstijden, locatie, vervoer. Langestraat 14 ravenstein escape room kaart stadsplattegrond, satellietweergave. In alle St(r)aten adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met In alle St(r)aten. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over In alle St(r)aten delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ligtvoetig Ligtvoetig 4 km Ligtvoetig beweeg ik door het leven. Wil jij dit ook eens beleven? Je bent welkom! Ge...
PUUR BARRE PUUR BARRE 4 km
Gezellig bij Gezellig bij 4 km Vanaf 11 mei 2019 start een nieuw initiatief in Ravenstein! We willen zowel maandelij...
Hengelsportcadeau.nl Hengelsportcadeau.nl 4 km Wat een geweldige service! Wij hebben een prima hengel besteld voor de 12e verjaardag...
Highfield Boats Benelux Highfield Boats Benelux 5 km Highfield Boats Benelux, importeur en distributeur van het Australische merk Highfiel...
Olympia Mountainbikes en Racefietsen Olympia Mountainbikes en Racefietsen 5 km Geweldig ontvangst heb genoten van dr pracht racefietsen
Jeugdtheater Spons Jeugdtheater Spons 6 km Jeugdtheater Spons heeft vanaf dit jaar groepen in Ravenstein, Herpen en Berghem.We s...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid