facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Impulse hair experience center

Impulse hair experience center
"In ons Experience Center naast de fietsfabriek in Dieren kun je al onze fietsen en e-bikes uitgebreid bekijken en testen op een deels overdekte testbaan. Dieren is de bakermat van de Gazelle fiets: in 1892 beginnen de vrienden Willem Kölling en Rudolf Arentsen een rijwielhandel die uitgroeit tot het enige Nederlandse fietsmerk dat het predicaat Koninklijk mag voeren. Je ontdekt die bijzondere geschiedenis als je de tentoonstelling Gazelle vertelt bezoekt in het Experience Center. Maak je uitje compleet met een tour door onze fabriek en bekijk met eigen ogen hoe een Gazelle fiets wordt gemaakt."
Adres: Wilhelminaweg, 6951 BR Dieren
Telefoonnummer: +31 6 40577764
Stad: Dieren
Route: Wilhelminaweg
Postcode: 6951 BR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 18:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Vita Naturale La Vita Naturale 414 meter La Vita Naturale
Recensies
Zeker de moeite waard om naar deze uithoek van het land te rijden. Naast fietsen proberen op een mooie speciaal aangelegde testbaan kun je hier ook de fabriek bekijken en een klein museum bezoeken over de geschiedenis van het merk. Zeker aan te raden. Ohja, we zijn ook erg goed geholpen door Bart!
Prachtige showroom met alle modellen. Veel modellen op een kort, maar leuk baantje uit te proberen. Als je een afspraak maakt dan krijg je vrendelijk alle uitleg en hulp die ja maar wenst.
Ik zou zeggen ga eens Gazellig kijken,last je goed adviseren en maak vooral meerdere testritten op de mooie fietsen, deskundige hulp aanwezig
Goede service en vriendelijke personeel. Je voelt je welkom. Alles ruim opgezet. Museum en kijkje in de fabriek zijn erg leuk.
Veel informatie in het museum. En tijdens de fabrieksrondleiding met audiotour leer je veel over het produceren! Aanrader.
Mooi overzicht van de geschiedenis van Gazelle. Tevens een mooie collectie oude modellen.
Prima geïnformeerd en geholpen met keuze maken en, heel bijzonder, rondleiding door fabriek.
Nuttige informatie gekregen van rene' proefrit gemaakt op de fietsen en een leuke tour gedaan door het museum en de fabriek.
Vertaald door Google Wie van het merk Gazelle houdt, komt bij een bezoek aan het Experience Center aan zijn trekken. Je vindt er het complete assortiment fietsen en er is de mogelijkheid om de fietsen op de testbaan te rijden. Ook geven de medewerkers graag advies over de individuele fietsen. Een hoogtepunt is zeker de mogelijkheid om een ​​rondleiding door de productie te maken. Via een balkon loop je door de hal en zie je hoe de medewerkers de fietsen in elkaar zetten. Je krijgt een goede indruk van hoe complex het onderwerp fietsmontage is. Ik kan een bezoek alleen maar aanraden Origineel Wer die Marke Gazelle mag wird hier beim Besuch den Experience Center voll auf seine Kosten kommen. Man findet die Komplette Palette an Rädern und es gibt die Möglichkeit die Räder auch auf der Teststrecke zu fahren. Die Mitarbeiter beraten auch gerne zu den einzelnen Rädern. Ein Highlight ist sicherlich die Möglichkeit eine Tour durch die Produktion zu machen. Man kann über einen Balkon durch die Halle gehen und den Mitarbeiter bei der Montage der Räder zusehen. Man Gewinnt einen guten Eindruck wie Komplex das Thema Fahrrad Montage ist. Ich kann einen Besuch nur empfehlen
Vertaald door Google Ik ben onder de indruk, ik ben dol op de easyflow hms, de beste fiets Origineel I am impressed, i love the easyflow hms very much best bike
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid